Obszidián talizmán műgyanta nyaklánc

Obszidián talizmán műgyanta nyaklánc

Obszidián talizmán műgyanta nyaklánc

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 9 479 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Obszidián talizmán műgyanta nyaklánc - termékleírás

Az obszidián talizmán műgyanta nyaklánc

 ásvány és gyanta kombinációjából épül fel. 

Szívből ajánljuk ezt a nyakláncot mindazoknak, akik különleges és vonzó ékszert keresnek. Varázslatos ajándék lehet egy számodra igazán fontos embernek. A kézzel, alapos és gondos munkával készült nyaklánc már önmagában üzeni a szeretetet és odafigyelést a másik iránt.

Amit az obszidiánról érdemes tudnod: Az obszidián vulkánüveg, a föld mélyében készült. Sok színben és árnyalatban létezik, de a fekete a leginkább kedvelt és használt. A szivárvány-obszidián a legértékesebb, amely a szivárvány minden színében játszik, és az ún. apacskönny, amelyet Arizonában bányásznak. Mindkettő a szokványos obszidiánnal ellentétben áttetsző, átlátszó. Gyógyhatás: A fekete obszidián fájdalomcsillapító és izomlazító hatású. Serkenti az energiaáramlást és mindenhol hatásos, ahol pszichoszomatikus blokádok állnak fenn.  Lelki hatás: A fekete obszidián a talp mellékcsakrájára hat, de minden magasabb központban is hatásosan alkalmazható, még a lelki csakrákra is. Meditációnál bevezet minket a belsőnkbe, fekete sugárzása minden blokádot áttör és elhárít, amelyek a megtisztulásunkat akadályozzák. Radikális tisztítást tesz lehetővé, ezért ajánlatos egy hegyikristályt is használni. Annak fehér sugárzása gyógyító fényt hoz a fekete mélységbe, ami segít, hogy ezt a fájdalmas folyamatot könnyebben átvészeljük. A fekete obszidián nagyon erős, de gyakran kiszámíthatatlan is, ezért nem szabad túl gyakran használni. Tisztátalan kezekben fekete mágiára is vezethet. Jó kezekben viszont megvéd minket a negatív befolyástól. 

Egyedi tFigyelem! Az ásványokat, kristályokat az őskor óta használják a test, a lélek és az érzelmek harmonizálására. Az ókori kultúrákban kifejezetten elterjedtek voltak. Az évezredek alatt számtalan tudás és tapasztalat gyűlt össze róluk. Ásvány ékszereink leírásánál a meghatározó szakirodalom alapján készült összegzések olvashatók. Fontos! Az ásvány ékszerek viselése, az ásványok és kristályok gyógyításban, alternatív terápiaként való használata nem helyettesíti a modern orvostudományt, a gyógyszeres kezelést. Betegség esetén az öngyógyítás helyett kérjük, forduljon szakemberhez!ervezés alapján készült kézműves ékszer.

Termék Obszidián talizmán műgyanta nyaklánc termékcsoporthoz tartozik ékszerek -, márka kínálatában szerepel R.M.ékszer Medálok, boltban megtalálod Rmekszer.hu.

Obszidián talizmán műgyanta nyaklánc - termék paraméterei

Obszidián talizmán műgyanta nyaklánc - ár és elérhetőség előzményei

Obszidián talizmán műgyanta nyaklánc - egyéb érdekes termékek

Obszidián talizmán műgyanta nyaklánc - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?