Ellobbanó pipacs virága műgyanta nyaklánc

Ellobbanó pipacs virága műgyanta nyaklánc

Ellobbanó pipacs virága műgyanta nyaklánc

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 8 399 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Ellobbanó pipacs virága műgyanta nyaklánc - termékleírás

A pipacs az elégedettség, felszabadultság jelképe. A szárított virággal készült műgyanta nyaklánc nagyon szép és jellegzetes ékszer, amely egyedivé varázsolhatja a viselőjét.  Különleges ajándék lehet azok számára, akik szeretik a természetet és az aprólékos kézműves munkát.

A medál mérete: 55×55 mm. A nyaklánc hossza: 50 cm.

Több mint négy éve próbálom a pipacs valódi piros színét megőrizni szárítás, préselés, gyantába öntés után is. Ezen a nyáron végre több is sikerült. Évek óta bújom a botanikusok szakmai könyveit, hogy a növények pigmentjeit milyen eljárásokkal sikerül megőrizni. Mert általában belerakjuk a lexikonba, préseljük, és ha szerencsénk van, a színe is megmarad. Vagy szilikátban szárítjuk, akkor a formája is. De a pipacs ennél szeszélyesebb, finomabb, a színe pedig sérülékeny. Érdekes volt olvasni arról. hogy konzerváló, préselő kis kocsikkal járták a természetet és azonnal a megfelelő eljárással belekerült a présbe, itatósba, mert még szállítani sem volt szabad. Megtudtam, hogy, más anyagokkal őrzik meg a zöld és a piros pigmenteket. (Barabás Anita)

 

 

Termék Ellobbanó pipacs virága műgyanta nyaklánc termékcsoporthoz tartozik ékszerek -, márka kínálatában szerepel R.M.ékszer Medálok, boltban megtalálod Rmekszer.hu.

Ellobbanó pipacs virága műgyanta nyaklánc - termék paraméterei

Ellobbanó pipacs virága műgyanta nyaklánc - ár és elérhetőség előzményei

Ellobbanó pipacs virága műgyanta nyaklánc - egyéb érdekes termékek

Ellobbanó pipacs virága műgyanta nyaklánc - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?