Mini pipacs műgyanta medál

Mini pipacs műgyanta medál

Mini pipacs műgyanta medál

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 6 719 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Mini pipacs műgyanta medál - termékleírás

A műgyantás pipacs virágos medál egy nagyon kreatív és egyedi kézműves termék. A virágok gyűjtése, szárítása és formába öntése hosszadalmas, precíz feladat, mely komoly tapasztalatot igényel. Különleges ajándék lehet azok számára, akik értékelik a páratlan és a kézzel készült ékszereket, de választhatod saját kincsestárad gyarapítására is! 

A medál mérete 25×25 mm.

Több mint négy éve próbálom a pipacs valódi piros színét megőrizni szárítás, préselés, gyantába öntés után is. Ezen a nyáron végre több is sikerült. Évek óta bújom a botanikusok szakmai könyveit, hogy a növények pigmentjeit milyen eljárásokkal sikerül megőrizni. Mert általában belerakjuk a lexikonba, préseljük, és ha szerencsénk van, a színe is megmarad. Vagy szilikátban szárítjuk, akkor a formája is. De a pipacs ennél szeszélyesebb, finomabb, a színe pedig sérülékeny. Érdekes volt olvasni arról. hogy konzerváló, préselő kis kocsikkal járták a természetet és azonnal a megfelelő eljárással belekerült a présbe, itatósba, mert még szállítani sem volt szabad. Megtudtam, hogy, más anyagokkal őrzik meg a zöld és a piros pigmenteket. (Barabás Anita)

 

Ez a termék a kategóriába tartozik ékszerek -, márka kínálatában szerepel R.M.ékszer Medálok, boltban megtalálod Rmekszer.hu.

Mini pipacs műgyanta medál - termék paraméterei

Mini pipacs műgyanta medál - ár és elérhetőség előzményei

Mini pipacs műgyanta medál - egyéb érdekes termékek

Mini pipacs műgyanta medál - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?