Nuggets jáspis ásvány kavics

Nuggets jáspis ásvány kavics

Nuggets jáspis ásvány kavics

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 1 499 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Nuggets jáspis ásvány kavics - termékleírás

Erősítsd meg a lelkedet!

Fedezd fel a Nuggets Jáspis ásvány kavicsok ősi erejét!

Ezek a változatos alakúra csiszolt gyönyörű kövek tökéletesek:

  • Marokkőként: Teheted a táskádba, az asztalodra, éjjeliszekrényre. Amikor szükségét érzed, a kezedbe veheted, és érezheted földközeli, megbízható energiáját.
  • Dekorációként: Otthonod díszítésére is tökéletesek. Természetes hangulatot kölcsönöznek bármely helyiségnek.
  • Meditációhoz: Segíthetnek a relaxációban, a belső béke megteremtésében és a spirituális fejlődésben.

A jáspis ásvány:

  • Színe: Változatos színben fordul elő, a leggyakoribb a vörös, barna, sárga és zöld. Mindegyik színnek különleges jelentése és hatása van.
  • Lelki gyógyhatás: Erősíti a lelki állóképességet, kitartást és bátorságot ad. Támogatja a céltudatos cselekvést, és segít a nehézségek leküzdésében.
  • Testi gyógyhatás: Erősíti az immunrendszert, enyhíti az emésztési panaszokat és a fáradtságot. Jótékony hatással van a vérkeringésre, a bőrre és a hajra.
  • Mágikus hatás: A védelem, a stabilitás és a biztonság szimbóluma. Védelmet nyújt a negatív energiák ellen, és elősegíti a pozitív gondolkodást.
  • Csillagjegyei: Kos, Oroszlán, Szűz
  • Csakrái: Gyökércsakra

Tökéletes ajándék:

A Nuggets Jáspis ásvány kavicsok különleges és egyedi ajándékot nyújtanak szeretteidnek, akiknek fontos a testi-lelki harmónia, az erő és a stabilitás.

Rendeld meg most, és fedezd fel magad is a Nuggets Jáspis ásvány kavicsok ősi erejét!

 

Figyelem! Az ásványokat, kristályokat az őskor óta használják a test, a lélek és az érzelmek harmonizálására. Az ókori kultúrákban kifejezetten elterjedtek voltak. Az évezredek alatt számtalan tudás és tapasztalat gyűlt össze róluk. Ásvány ékszereink leírásánál a meghatározó szakirodalom alapján készült összegzések olvashatók. Fontos! Az ásvány ékszerek viselése, az ásványok és kristályok gyógyításban, alternatív terápiaként való használata nem helyettesíti a modern orvostudományt, a gyógyszeres kezelést. Betegség esetén az öngyógyítás helyett kérjük, forduljon szakemberhez!

Ezt a terméket a csoportban találja ékszerek -, márka kínálatában szerepel R.M.ékszer Ásványok, boltban megtalálod Rmekszer.hu.

Nuggets jáspis ásvány kavics - termék paraméterei

Nuggets jáspis ásvány kavics - ár és elérhetőség előzményei

Nuggets jáspis ásvány kavics - egyéb érdekes termékek

Nuggets jáspis ásvány kavics - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?