Nuggets akvamarin ásvány kavics

Nuggets akvamarin ásvány kavics

Nuggets akvamarin ásvány kavics

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 2 999 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Nuggets akvamarin ásvány kavics - termékleírás

Változatos alakúra csiszolt akvamarin ásványkövek, melyek tökéletesek marokkőként, dekorációként, vagy akár meditációhoz is.

Használd őket:

  • Marokkőként: Teheted a táskádba, az asztalodra, éjjeliszekrényre. Amikor szükségét érzed, a kezedbe veheted, és érezheted áldásos hatását.
  • Dekorációként: Otthonod díszítésére is tökéletesek.
  • Meditációhoz: Segíthetnek a relaxációban és a belső béke megteremtésében.

Az akvamarinról:

  • Színe: Az akvamarin a kék és zöld különböző árnyalataiban fordul elő. A leggyakoribb a világoskék szín, de mélykék, zöldeskék, sőt, akár türkizkék árnyalatok is léteznek.
  • Lelki gyógyhatás: Nyugtató és béketeremtő hatással bír. Segít a stressz leküzdésében, a szorongás oldásában, és elősegíti a mélyebb relaxációt. Bátorságot és önbizalmat ad, és erősíti a kommunikációs képességeket.
  • Testi gyógyhatás: Erősíti az immunrendszert, enyhíti a torokfájást és a megfázás tüneteit. Jótékony hatással van a pajzsmirigyre, a gyomorra és a belekre.
  • Mágikus hatás: A tisztaság, a hűség és a bátorság szimbóluma. Segít a spirituális fejlődésben, és védelmet nyújt a negatív energiák ellen.
  • Csillagjegyei: Bika, Vízöntő, Halak
  • Csakrái: Torokcsakra, Harmadik szem csakra

 

Figyelem! Az ásványokat, kristályokat az őskor óta használják a test, a lélek és az érzelmek harmonizálására. Az ókori kultúrákban kifejezetten elterjedtek voltak. Az évezredek alatt számtalan tudás és tapasztalat gyűlt össze róluk. Ásvány ékszereink leírásánál a meghatározó szakirodalom alapján készült összegzések olvashatók. Fontos! Az ásvány ékszerek viselése, az ásványok és kristályok gyógyításban, alternatív terápiaként való használata nem helyettesíti a modern orvostudományt, a gyógyszeres kezelést. Betegség esetén az öngyógyítás helyett kérjük, forduljon szakemberhez!

Ez a termék a kategóriába tartozik ékszerek -, márka kínálatában szerepel R.M.ékszer Ásványok, boltban megtalálod Rmekszer.hu.

Nuggets akvamarin ásvány kavics - termék paraméterei

Nuggets akvamarin ásvány kavics - ár és elérhetőség előzményei

Nuggets akvamarin ásvány kavics - egyéb érdekes termékek

Nuggets akvamarin ásvány kavics - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?