Női szigetelt szoknya Silvini Kakukk WS744 szilva-pír

Női szigetelt szoknya Silvini Kakukk WS744 szilva-pír

Női szigetelt szoknya Silvini Kakukk WS744 szilva-pír

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 24 222 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Női szigetelt szoknya Silvini Kakukk WS744 szilva-pír - termékleírás

Női szigetelt szoknya Silvini Kakukk WS744 szilva-pír A női primaloft szigetelt szoknya hőkomfortot biztosít, és megvéd a hidegtől és a széltől. A szoknya ideális kiegészítője a sífutó- vagy síalpinadrágnak, ugyanakkor funkcionális ruhadarab, amely rossz időben is megbízhatóan melegen tart. Az oldalán található teljes cipzár lehetővé teszi, hogy a szoknyát a csizma vagy a síléc levétele nélkül fel- és levehesse. A szoknya könnyen bepakolható a belső zsebbe integrált kis táskába, így mindig magadnál tarthatod. az Primaloft tökéletes méretű, így a szoknya minimális helyet foglal a hátizsákodban. A szoknya télen szabadidős viseletnek is alkalmas. Ez a darab nem hiányozhat egyetlen aktív sportoló ruhatárából sem. Specifikációk fényvisszaverő elemek csúszásgátló szilikoncsík teljes oldalsó cipzár Anyag primaloft - szintetikus hőszigetelő anyag Primaloft . Rugalmas, jó hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik, mivel a speciálisan kezelt szálak nem szívják magukba a nedvességet. Az anyag még nedves állapotban is megtartja a hőt. Tulajdonságait tekintve a tollakhoz hasonló. Évszakok ősz, tél Sport sífutás Rövidnadrág és szoknya » Szoknyák, ruha » Női szigetelt szoknya Silvini Kakukk WS744 szilva-pír

Termék Női szigetelt szoknya Silvini Kakukk WS744 szilva-pír termékcsoporthoz tartozik Női ruha, a márkához tartozik Silvini.

Ezt a terméket a csoportban találja Női szoknyák, a márkához tartozik Silvini.

Női szigetelt szoknya Silvini Kakukk WS744 szilva-pír - termék paraméterei

nagyság4XL
nagyságL
nagyságM
nagyságS
nagyságXL
nagyságXS
nagyságXXL
nagyságXXXL
KategóriaRuhák, Női ruha, Szoknyák, Női szoknyák
MárkaSilvini

Női szigetelt szoknya Silvini Kakukk WS744 szilva-pír - ár és elérhetőség előzményei

Női szigetelt szoknya Silvini Kakukk WS744 szilva-pír - egyéb érdekes termékek

Női szigetelt szoknya Silvini Kakukk WS744 szilva-pír - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?