Női szabadtéri rövidnadrág-szoknya Nordblanc Hajtás piros NBSSL7632_CVA

Női szabadtéri rövidnadrág-szoknya Nordblanc Hajtás piros NBSSL7632_CVA

Női szabadtéri rövidnadrág-szoknya Nordblanc Hajtás piros NBSSL7632_CVA

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 13 286 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Női szabadtéri rövidnadrág-szoknya Nordblanc Hajtás piros NBSSL7632_CVA - termékleírás

Női szabadtéri rövidnadrág-szoknya Nordblanc Hajtás piros NBSSL7632_CVA Női outdoor szoknya belső rövidnadrággal NORDBLANC SPROUT nagyon könnyű anyagból, gyorsan száradó DRYFOR® kezeléssel.Szoknya rövidnadrággal egyben, rövidnadrág szoknya vagy még egyszerűbb - skorts. A szoknya belsejébe rövidnadrágot varrtak, amit nyáron értékelni fogsz, különösen sportolás vagy túrázás közben, amikor nem akarod, hogy lássanak a szoknya alatt. :-) Rugalmas és könnyű anyagból készült, így nem akadályoz a mozgásban, és alig fogod érezni magadon. Nagyon kényelmes, könnyű, légáteresztő és a DRYFOR® technológiának köszönhetően gyorsan száradó. Előnyök: Légáteresztő Segít szabályozni a testhőmérsékletet és tökéletes hőkomfortot biztosít bármilyen időjárási körülmények között. Gyorsan száradó Felszívja a felesleges nedvességet és elvezeti az izzadságot, amely gyorsabban elpárolog, így mindig száraz és kényelmes marad.KönnyűA könnyű anyag kényelmet és korlátlan mozgást biztosít.ElasztikusA rugalmas anyag lehetővé teszi a mozgás szabadságát és a maximális kényelmet bármilyen tevékenységhez. UV védelemA felhasznált anyag megszűri a nap UV-sugárzását, és megvédi a bőrét azok káros hatásaitól. Technológia: DRYFOR® Funkcionális szál, amely tökéletesen felszívja a test nedvességét és elvezeti az izzadságot. A felületén található mikrohullámoknak köszönhetően a nedvesség hatékonyan távozik az anyag külső részéről, ahol gyorsan elpárolog, így a bőr száraz és kényelmes marad. Ez a funkció lehetővé teszi az anyag számára a testhőmérséklet tökéletes szabályozását. Rövidnadrág és szoknya » Szoknyák, ruha » Női szabadtéri rövidnadrág-szoknya Nordblanc Hajtás piros NBSSL7632_CVA

Ezt a terméket a csoportban találja Női ruha, a márkához tartozik Nordblanc, az eladó ajánlatában Gamisport.hu.

Termék Női szabadtéri rövidnadrág-szoknya Nordblanc Hajtás piros NBSSL7632_CVA termékcsoporthoz tartozik Női rövidnadrág, a márka gyártja Nordblanc, az e-shopban megtalálod Gamisport.hu.

Ez a termék a kategóriába tartozik Női szoknyák, a márkához tartozik Nordblanc, az e-shopban megtalálod Gamisport.hu.

Női szabadtéri rövidnadrág-szoknya Nordblanc Hajtás piros NBSSL7632_CVA - termék paraméterei

nagyság34
nagyság36
nagyság38
nagyság40
nagyság42
nagyság44
IntrastatFérfi kalhoty-0,60-62034319
KategóriaRuhák, Női ruha, Rövidnadrág, Rövidnadrágok, Női rövidnadrág, Szoknyák, Női szoknyák
MárkaNordblanc
E-shopGamisport.hu

Női szabadtéri rövidnadrág-szoknya Nordblanc Hajtás piros NBSSL7632_CVA - ár és elérhetőség előzményei

Női szabadtéri rövidnadrág-szoknya Nordblanc Hajtás piros NBSSL7632_CVA - egyéb érdekes termékek

Női szabadtéri rövidnadrág-szoknya Nordblanc Hajtás piros NBSSL7632_CVA - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?