Női szigetelt dzseki Silvini Alpestre WJ1722 fehér

Női szigetelt dzseki Silvini Alpestre WJ1722 fehér

Női szigetelt dzseki Silvini Alpestre WJ1722 fehér

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 51 746 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Női szigetelt dzseki Silvini Alpestre WJ1722 fehér - termékleírás

Női szigetelt dzseki Silvini Alpestre WJ1722 fehér Hőkomfortot biztosít még fagyos időben is. A sűrűn szőtt anyag szélállóságot biztosít. Mindennapi viseletre télen. Ha nem tudja, milyen kabátot válasszon a hideg téli napokra, az Alpreste segít Önnek megkönnyíti a választást. Stílusos, meleg, de nem fogsz izzadni benne, jól illeszkedik a testhez, és praktikus anyagokból készült. Ezek mindkettő mosható és mosható. Mindenekelőtt a Prima loft anyag teszi ezt a kabátot egy abszolút a kínálat csúcsát. Ez a tollszerű anyag rugalmas, és szálai nem szívják fel a nedvességet nedvességet. A tollakhoz képest jobb hő- és funkcionális tulajdonságokkal is rendelkezik. A kabáton teljes cipzár, kapucni és két zseb elöl. Nagyon elegáns téli kiegészítő. Kabátok » Sport kabátok » Női szigetelt dzseki Silvini Alpestre WJ1722 fehér

Termék Női szigetelt dzseki Silvini Alpestre WJ1722 fehér termékcsoporthoz tartozik Női kabátok, a márka gyártja Silvini.

Női szigetelt dzseki Silvini Alpestre WJ1722 fehér - termék paraméterei

nagyságL
nagyságM
nagyságS
nagyságXL
nagyságXS
nagyságXXL
KategóriaKabátok, Dzsekik, Dzseki, Női kabátok
MárkaSilvini

Női szigetelt dzseki Silvini Alpestre WJ1722 fehér - ár és elérhetőség előzményei

Női szigetelt dzseki Silvini Alpestre WJ1722 fehér - egyéb érdekes termékek

Női szigetelt dzseki Silvini Alpestre WJ1722 fehér - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?