Női Szandálok Keen CLEARWATER CNX W sötétkék világít

Női Szandálok Keen CLEARWATER CNX W sötétkék világít

Női Szandálok Keen CLEARWATER CNX W sötétkék világít

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 40 140 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Női Szandálok Keen CLEARWATER CNX W sötétkék világít - termékleírás

Női Szandálok Keen CLEARWATER CNX W sötétkék világít A népszerű Keen Clearwater CNX alacsony profilú, minimális esésű szandál kompromisszumos megoldást kínál a mezítlábas cipő szerelmeseinek. A felsőrész gyorsan száradó poliészter hevederből és kiváló minőségű vízálló bőrből készült. Ha aktívan mozog, értékelni fogja a gyorsan száradó bélést és a rugalmas poliuretán talpbetétet, amely támogatja a lábfej boltozatát. A LUFTCELL közvetlen befecskendezéses technológiával készült könnyű PU középtalp tökéletes párnázást biztosít, a kiváló minőségű termoplasztikus poliuretánból készült külső talp pedig jó tapadást biztosít minden lépésnél. Finom, könnyű kivitelben ujjvédelem is van. A cipő belseje ECO ODOR CONTROL technológiával van kezelve, amely csökkenti a mikropenész és a szagok kialakulását, és környezetbarát. Paraméterek: felső: PES szalag középtalp: PU súly: 214g Divat cipő » Szandálok » Női Szandálok Keen CLEARWATER CNX W sötétkék világít

Termék Női Szandálok Keen CLEARWATER CNX W sötétkék világít csoport termékei között található Női szandál, a márka gyártja KEEN, az eladó ajánlatában Gamisport.hu.

Női Szandálok Keen CLEARWATER CNX W sötétkék világít - termék paraméterei

nagyság10 US
nagyság10,5 US
nagyság6,5 US
nagyság7 US
nagyság7,5 US
nagyság8 US
nagyság8,5 US
nagyság9 US
nagyság9,5 US
IntrastatSport, trekking cipő nizké-0,80-64031900
KategóriaSzandál, Női szandál
MárkaKEEN
E-shopGamisport.hu

Női Szandálok Keen CLEARWATER CNX W sötétkék világít - ár és elérhetőség előzményei

Női Szandálok Keen CLEARWATER CNX W sötétkék világít - egyéb érdekes termékek

Női Szandálok Keen CLEARWATER CNX W sötétkék világít - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?