Női szandál Keen ZERRAPORT II Ban ben olívaolaj sárgásszürke / fekete

Női szandál Keen ZERRAPORT II Ban ben olívaolaj sárgásszürke / fekete

Női szandál Keen ZERRAPORT II Ban ben olívaolaj sárgásszürke / fekete

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 40 140 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Női szandál Keen ZERRAPORT II Ban ben olívaolaj sárgásszürke / fekete - termékleírás

Női szandál Keen ZERRAPORT II Ban ben olívaolaj sárgásszürke / fekete Sokoldalú kültéri szandál vízi környezetbe, könnyebb terepre és a városba, ez a Keen Zerraport II. Ennek a modellnek a különlegessége a hosszú, átlósan az egész felső száron végigfutó húzózsinór, amely a sarok körüli tépőzárral együtt pontos illeszkedést és a láb tökéletes illeszkedését teszi lehetővé a cipőben. A szandál belépőjének formája gyors és kényelmes felhúzást biztosít. A poliészterszövettel ellátott felsőrész és a bélés gyorsan szárad. A cipő belsejében alkalmazott környezetbarát ECO ODOR CONTROL technológia megakadályozza a mikropenész és a szagok kialakulását. Az EVA talpbetét támogatja a lábfej boltozatát. Ugyanezt az anyagot használják a középtalphoz is, a cipő jó párnázottsága érdekében. A szandál többirányú futófelülettel ellátott gumitalppal rendelkezik, amely megbízható tapadást biztosít a terepen, és masszív KEEN PROTECT lábujjvédelemmel van ellátva. Paraméterek felső: PES heveder talp: gumi középtalp: EVA Divat cipő » Szandálok » Női szandál Keen ZERRAPORT II Ban ben olívaolaj sárgásszürke / fekete

Termék Női szandál Keen ZERRAPORT II Ban ben olívaolaj sárgásszürke / fekete termékcsoporthoz tartozik Női szandál, a márka gyártja KEEN, az eladó ajánlatában Gamisport.hu.

Női szandál Keen ZERRAPORT II Ban ben olívaolaj sárgásszürke / fekete - termék paraméterei

nagyság10 US
nagyság10,5 US
nagyság7,5 US
nagyság8 US
nagyság8,5 US
nagyság9 US
nagyság9,5 US
KategóriaSzandál, Női szandál, Olívaolajok
MárkaKEEN
E-shopGamisport.hu

Női szandál Keen ZERRAPORT II Ban ben olívaolaj sárgásszürke / fekete - ár és elérhetőség előzményei

Női szandál Keen ZERRAPORT II Ban ben olívaolaj sárgásszürke / fekete - egyéb érdekes termékek

Női szandál Keen ZERRAPORT II Ban ben olívaolaj sárgásszürke / fekete - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?