Női szabadtéri szoknya Nordblanc Ködös sötétkék NBSSL7633_NOM

Női szabadtéri szoknya Nordblanc Ködös sötétkék NBSSL7633_NOM

Női szabadtéri szoknya Nordblanc Ködös sötétkék NBSSL7633_NOM

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 19 630 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Női szabadtéri szoknya Nordblanc Ködös sötétkék NBSSL7633_NOM - termékleírás

Női szabadtéri szoknya Nordblanc Ködös sötétkék NBSSL7633_NOM Női outdoor szoknya belső rövidnadrággal NORDBLANC HAZY nagyon könnyű anyagból készült, gyorsan száradó DRYFOR® kezeléssel. Szoknya és rövidnadrág egyben, rövidnadrág szoknya vagy még egyszerűbben - rövidnadrág. A szoknya belsejébe rövidnadrágot varrtak, amit nyáron értékelni fogsz, különösen sportolás vagy túrázás közben, amikor nem akarod, hogy lássanak a szoknya alatt. :-) Rugalmas és könnyű anyagból készült, így nem akadályoz a mozgásban, és alig fogod érezni magadon. Nagyon kényelmes, könnyű, légáteresztő és a DRYFOR® technológiának köszönhetően gyorsan szárad. LÉGZHETŐ Segít a testhőmérséklet szabályozásában, és tökéletes időjárási kényelmet biztosít minden időjárás esetén. GYORS SZÁRÍTÁS Felszívja a felesleges nedvességet és elvezeti az izzadságot, amely gyorsabban elpárolog, és mindig szárazon és kényelmesen tartja Önt. KIS SÚLY A könnyű anyag kényelmet és korlátlan mozgást biztosít. RUGALMAS A rugalmas szövet lehetővé teszi a mozgás szabadságát és a maximális kényelmet bármilyen tevékenység során. UV VÉDELEM A felhasznált anyag kiszűri a nap UV-sugarait, és megvédi a bőrt káros hatásaitól. DRYFOR® Funkcionális rost, amely tökéletesen felszívja a test nedvességét és elvezeti az izzadságot. A felületén található mikrohullámoknak köszönhetően a nedvesség hatékonyan távozik az anyag külső részéről, ahol gyorsan elpárolog, így a bőr száraz és kényelmes marad. Ez a funkció lehetővé teszi az anyag számára a testhőmérséklet tökéletes szabályozását. Külső anyag: 100% poliészter Bélés: 80% nylon 20% elasztán Rövidnadrág és szoknya » Szoknyák, ruha » Női szabadtéri szoknya Nordblanc Ködös sötétkék NBSSL7633_NOM

Ez a termék a kategóriába tartozik Női ruha, a márkához tartozik Nordblanc.

Termék Női szabadtéri szoknya Nordblanc Ködös sötétkék NBSSL7633_NOM csoport termékei között található Női szoknyák, a márkához tartozik Nordblanc.

Női szabadtéri szoknya Nordblanc Ködös sötétkék NBSSL7633_NOM - termék paraméterei

nagyság34
nagyság36
nagyság38
nagyság40
nagyság42
nagyság44
IntrastatFérfi kalhoty-0,60-62034319
KategóriaRuhák, Női ruha, Szoknyák, Női szoknyák
MárkaNordblanc

Női szabadtéri szoknya Nordblanc Ködös sötétkék NBSSL7633_NOM - ár és elérhetőség előzményei

Női szabadtéri szoknya Nordblanc Ködös sötétkék NBSSL7633_NOM - egyéb érdekes termékek

Női szabadtéri szoknya Nordblanc Ködös sötétkék NBSSL7633_NOM - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?