Női szabadtéri szoknya Kilpi ANA-W Fekete #279888

Női szabadtéri szoknya Kilpi ANA-W Fekete #279888

Női szabadtéri szoknya Kilpi ANA-W Fekete #279888

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 15 857 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Női szabadtéri szoknya Kilpi ANA-W Fekete - termékleírás

Női szabadtéri szoknya Kilpi ANA-W Fekete Kilpi Az ANA-W egy női sportszoknya, amelyet elsősorban túrázáshoz, szabadtéri és szabadidős tevékenységekhez terveztek. A SIBERIUM SRC SB anyag nagyon könnyű, légies és rugalmas. A szoknya szabása nagy mozgásszabadságot biztosít. A szoknya klasszikus cipzáras és gombos záródását övhurok és rugalmas derékpánt egészíti ki, amely bármilyen méretre könnyen beállítható. A cipzár segítségével az alsó szegély szélessége szükség szerint könnyen beállítható, a hossz pedig a gumiszalag meghúzásával rövidíthető. A szoknya egy cipzáras zsebbel van ellátva. Kilpi ANA-W több színben kapható.A termék jellemzői Sport: városi túrák, turizmus és utazás Összetétel: 94% POLYESTER 6% ELASZTÁN Szövetfelület: UPF Szövet: szövet: 4 irányú sztreccs Vágás: normál Varratok: dupla Zsebek: Zseb: 1 zseb a lábszáron Cipzárak: nylon Öv: övhurok Nadrág: cipzárral Rövidnadrág és szoknya » Szoknyák, ruha » Női szabadtéri szoknya Kilpi ANA-W Fekete

Ezt a terméket a csoportban találja Női ruha, a márkához tartozik Kilpi.

Termék Női szabadtéri szoknya Kilpi ANA-W Fekete #279888 termékcsoporthoz tartozik Női szoknyák, a márkához tartozik Kilpi.

Női szabadtéri szoknya Kilpi ANA-W Fekete - termék paraméterei

nagyság34
nagyság36
nagyság38
nagyság40
nagyság42
nagyság44
nagyság46
IntrastatPulóverek és roláky-1,00-61099090
KategóriaRuhák, Női ruha, Szoknyák, Női szoknyák
MárkaKilpi

Női szabadtéri szoknya Kilpi ANA-W Fekete - ár és elérhetőség előzményei

Női szabadtéri szoknya Kilpi ANA-W Fekete - egyéb érdekes termékek

Női szabadtéri szoknya Kilpi ANA-W Fekete - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?