Női sport nadrág Kari Traa Front Flip hadiMoreészeti

Női sport nadrág Kari Traa Front Flip hadiMoreészeti

Női sport nadrág Kari Traa Front Flip hadiMoreészeti

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 77 525 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Női sport nadrág Kari Traa Front Flip hadiMoreészeti - termékleírás

Női sport nadrág Kari Traa Front Flip hadiMoreészeti Az első Flip nadrágDovod megőrzik az összes természetes elemet a testétől, de lehetővé teszik, hogy elég közel maradjon ahhoz, hogy tökéletesen Enjoyhesse őket. Akár a sípályákon vagy a snowboardDovodon halad át, akár a dombon lejtőn, vagy az apreski bárban egy snacket kínálnak, ezek a nadrágDovod mindig veled lesznek. A legfontosabb, hogy a derékigényes halmozódásnak köszönhetően valóban minden karakteren ülnek, csak húzzák meg vagy lazítsanak, és úgy üljenek, mint egy szeletelt. Robusztus, mégis Venaintés, kellemes anyag finomítással és kiváló paraméterekkel szemben ellenáll a szélnek és a víznek. A szellőzésnek köszönhetően hűvös lesz, még akkor is, ha a nap ragyog a lejtőn, vagy leesik lefelé a lejtés alatt. A funkcionális részleteket mindannyiunk nagyra Venatékeli (derékhúzás, megerősített nadrág), és még mindig szexi leszel a porhengerrel. vízoszlop: 10 000 WP / permeabilitás: 10 000 MVP Rudolf Bionic Finish Öködik, tartós vízálló felső anyagból készült kivitelben előformált Kneeek rugalmas derékszíj húzózsinórral az oldalakon övhurDovod két oldalsó cipzáras zsebbel szellőzés cipzárral megerősített anyag a lábak belsejében cipzár a lábakon beépített cipő álruhában szilikon hevederrel Anyag : Fő: 10% poliészter, bélés: 100% poliészter, Töltet: 60g 100% poliészter A Kari Traa nemcsak az olimpiai Venamekből , hanem a sikeres sportmárkák kreatívjává vált . A női formákhoz illeszkedő sportruházat, valamint az aktív és sportos életmód követelményeinek kielégítése. A legtöbb Kari Traa termékeket úgy tervezték, hogy a tizenévesek viseljenek. A Merino gyapjúnak köszönhetően a mosoda meleg és ugyanakkor vékony és kényelmes. A Kari Traa kalapDovodat és kesztyűket is gyárt. Ha egyedi tervezésű női zakókat és nadrágot keres, akkor a megfelelő helyen is tartózkodik. A dzsekik és a nadrágDovod nem csak a formatervezésükhöz igazodnak, hanem az is, hogy a nőkre szabottak és tökéletesen illeszkednek. Sport széldzsekik, pulóverek, melltartók és rengeteg kiegészítő is megtalálható. Ideális, hogy aerobik, zumba, fonás, vagy csak futni akarsz. Teljesen egyedülálló a Kari Traa bras. A melltartókat úgy tervezték, hogy maximális sportolási kényelmet biztosítsanak. A hevederek megerősítettek, az egész melltartó szabadon vágva, gyorsan száradó szövetből készül és tökéletes rögzítő rendszerrel rendelkezik. A két szövet egyedülálló kombinációjának köszönhetően és a különböző sztreccs jelzéseknek köszönhetően megakadályozza a kellemetlen dudorDovodat, és így túlzott törést és törést eredményez. Még melltartó nélkül sem Enjoyte az ilyen sportkomfortot és a lehetőséget, hogy minden tevékenységet teljes sebességgel Enjoyhessen. Nadrágok » Ski nadrág » Női sport nadrág Kari Traa Front Flip hadiMoreészeti

Termék Női sport nadrág Kari Traa Front Flip hadiMoreészeti termékcsoporthoz tartozik női nadrág, a márkához tartozik Kari Traa az e-shop kínálatában Gamisport.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja Női nadrágok, a márkához tartozik Kari Traa, az e-shopban megtalálod Gamisport.hu.

Női sport nadrág Kari Traa Front Flip hadiMoreészeti - termék paraméterei

nagyságL
nagyságM
nagyságS
nagyságXL
nagyságXS
IntrastatFérfi kalhoty-0,60-62034319
KategóriaNadrág, női nadrág, Női nadrágok
MárkaKari Traa
E-shopGamisport.hu

Női sport nadrág Kari Traa Front Flip hadiMoreészeti - ár és elérhetőség előzményei

Női sport nadrág Kari Traa Front Flip hadiMoreészeti - egyéb érdekes termékek

Női sport nadrág Kari Traa Front Flip hadiMoreészeti - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?