Női síalpesi nadrág Silvini Soracte WP1145 sötétkék-fekete

Női síalpesi nadrág Silvini Soracte WP1145 sötétkék-fekete

Női síalpesi nadrág Silvini Soracte WP1145 sötétkék-fekete

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 27 397 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Női síalpesi nadrág Silvini Soracte WP1145 sötétkék-fekete - termékleírás

Női síalpesi nadrág Silvini Soracte WP1145 sötétkék-fekete A Soracte egy női szélálló, de légáteresztő nadrág, amely Softshell, Powertherm és membrán anyagokat kombinál. Ezen anyagok kombinációjának köszönhetően a nadrág hátul tökéletesen lélegző, elöl pedig nem fúj ki. Az igényes hegymászók értékelni fogják a lábak felső részén nyíló szellőzőnyílást, az anatómiailag formázott szabást és a térdnél lévő rendkívül rugalmas anyagot, amely tökéletes mozgásszabadságot biztosít. A lábak belső oldala megerősített, hogy megakadályozza a síbakancsok kopását. A nadrágnak a vádlinál van egy lábszárnyílása, amely lehetővé teszi a nadrág szélességének beállítását és a sícipőcsizmák fölé húzását. A nadrágnak van egy szilikonszalaggal ellátott rugalmas derékpántja, így a nadrág aktív mozgás közben is a helyén marad. A nadrágnak van nadrágtartó hurokja, amelyet külön megvásárolhat, és több biztonsági fényvisszaverő elem is található rajta. A Socrate nadrág alkalmas síelőknek, sífutóknak és más szabadtéri tevékenységekhez. PARAMÉTEREK szélállóság vízálló karcsú szabás ANYAG YKK POWERterm softshell W-proof light membrán 10 000 mm / 10 000 g/m2 TECHNIKAI POPI fényvisszaverő elemek cipzár a nadrág alján húzózsinór a derékban csúszásgátló szilikoncsík szellőzés két oldalsó cipzáras zseb gumi a derékban tartós anyag a nadrág belsejében   Nadrágok » Sport nadrág » Női síalpesi nadrág Silvini Soracte WP1145 sötétkék-fekete

Termék Női síalpesi nadrág Silvini Soracte WP1145 sötétkék-fekete csoport termékei között található női nadrág, a márkához tartozik Silvini.

Ezt a terméket a csoportban találja Női nadrágok, a márkához tartozik Silvini.

Női síalpesi nadrág Silvini Soracte WP1145 sötétkék-fekete - termék paraméterei

nagyságL
nagyságM
nagyságS
nagyságXL
nagyságXS
nagyságXXL
nagyságXXXL
KategóriaNadrág, női nadrág, Női nadrágok
MárkaSilvini

Női síalpesi nadrág Silvini Soracte WP1145 sötétkék-fekete - ár és elérhetőség előzményei

Női síalpesi nadrág Silvini Soracte WP1145 sötétkék-fekete - egyéb érdekes termékek

Női síalpesi nadrág Silvini Soracte WP1145 sötétkék-fekete - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?