Női rugalmas nadrág Silvini Santerno WP2021 fekete-fehér

Női rugalmas nadrág Silvini Santerno WP2021 fekete-fehér

Női rugalmas nadrág Silvini Santerno WP2021 fekete-fehér

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 34 477 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Női rugalmas nadrág Silvini Santerno WP2021 fekete-fehér - termékleírás

Női rugalmas nadrág Silvini Santerno WP2021 fekete-fehér Kiváló minőségű női elasztikus nadrág Elastic Interface® kerékpáros béléssel Light MESH és QuatroFLEX anyagból. A lézervágott nadrágtartóknak nincsenek oldalsó varratai, és az anyagnak és a szabásnak köszönhetően sehol sem szorítanak. A Santerno egy női rövidnadrág lézervágott lakkozással, amelyet elsősorban országúti kerékpározáshoz terveztek. Az Elastic Inerface bélés nagyon rugalmas, gyorsan száradó anyagból készült, kiváló légáteresztő képességgel. Mivel csak a szükséges számú varrással rendelkezik, a nadrág tökéletesen illeszkedik, és a hosszabb túrákon észre sem fogod venni, hogy viseled. A nadrág alsó szegélyén belülről szilikon van felhelyezve, aminek köszönhetően a nadrág tökéletesen a helyén marad. A Santerno egy csúcs női nadrág hosszú aktív túrákhoz vagy nem csak országúti kerékpárral történő túrákhoz.    Anyag lightMESH QuatroFLEX Elasztikus interfész® Kerékpáros ruházat » Kerékpáros nadrág » Női rugalmas nadrág Silvini Santerno WP2021 fekete-fehér

Termék Női rugalmas nadrág Silvini Santerno WP2021 fekete-fehér csoport termékei között található Női nadrágok, a márkához tartozik Silvini.

Ezt a terméket a csoportban találja női nadrág, a márkához tartozik Silvini.

Termék Női rugalmas nadrág Silvini Santerno WP2021 fekete-fehér termékcsoporthoz tartozik Kerékpáros nadrág a márkától Silvini.

Női rugalmas nadrág Silvini Santerno WP2021 fekete-fehér - termék paraméterei

nagyságL
nagyságM
nagyságS
nagyságXL
nagyságXS
nagyságXXL
IntrastatFérfi kalhoty-0,60-62034319
KategóriaNadrág, Női nadrágok, női nadrág, Kerékpáros nadrág
MárkaSilvini

Női rugalmas nadrág Silvini Santerno WP2021 fekete-fehér - ár és elérhetőség előzményei

Női rugalmas nadrág Silvini Santerno WP2021 fekete-fehér - egyéb érdekes termékek

Női rugalmas nadrág Silvini Santerno WP2021 fekete-fehér - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?