Női pulóver Silvini Solero WJ1923 fekete-felhő

Női pulóver Silvini Solero WJ1923 fekete-felhő

Női pulóver Silvini Solero WJ1923 fekete-felhő

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 23 175 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Női pulóver Silvini Solero WJ1923 fekete-felhő - termékleírás

Női pulóver Silvini Solero WJ1923 fekete-felhő A Solero Women's Universal Sweatshirt meleg, de légáteresztő Powerterm anyagból készült, amely egyben rugalmas és puha is. A pulóver szabása enyhén szabott, és az anyag rugalmasságának köszönhetően a pulóver tökéletesen alkalmazkodik az alakjához. Teljes cipzárral, fényvisszaverő elemekkel és két zsebbel rendelkezik. Van egy húzózsinórral ellátott kapucni és kúpos ujjvégek is, hogy a hideg ne hatoljon be a testedbe. Használja a Solero kapucnis pulóvert bármilyen szabadidős tevékenységhez, legyen szó hétvégi sporteseményekről vagy sétákról hűvös tavaszi vagy őszi napokon. PARAMÉTEREK szélállóság vízálló légáteresztő képesség karcsú szabás könnyedség rugalmasság   Pulóverek és kardigánok » Cipzáros pulóverek, kardigánok » Női pulóver Silvini Solero WJ1923 fekete-felhő

Termék Női pulóver Silvini Solero WJ1923 fekete-felhő csoport termékei között található Női pulóverek a márkától Silvini.

Női pulóver Silvini Solero WJ1923 fekete-felhő - termék paraméterei

nagyságL
nagyságM
nagyságS
nagyságXL
nagyságXS
nagyságXXL
IntrastatFérfi bundy-1,20-62104000
KategóriaPulóverek, Női pulóverek, Kardigánok
MárkaSilvini

Női pulóver Silvini Solero WJ1923 fekete-felhő - ár és elérhetőség előzményei

Női pulóver Silvini Solero WJ1923 fekete-felhő - egyéb érdekes termékek

Női pulóver Silvini Solero WJ1923 fekete-felhő - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?