Női nadrágok Direct Alpine LÁZADÓ Antracit hölgy / korall

Női nadrágok Direct Alpine LÁZADÓ Antracit hölgy / korall

Női nadrágok Direct Alpine LÁZADÓ Antracit hölgy / korall

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 62 169 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Női nadrágok Direct Alpine LÁZADÓ Antracit hölgy / korall - termékleírás

Női nadrágok Direct Alpine LÁZADÓ Antracit hölgy / korall Aférfi Rebelsből kifejlesztett technikai szabás, amelyet elsősorban síalpinista expedíciókhoz, jég- és mixmászáshoz, valamint szabadidős sífutáshoz és túrázáshozterveztek. A kitett helyeken elhelyezett fő anyag kopásálló és rugalmas, belső Coolmax® réteggel. A modellt továbbá rendkívül rugalmas és lélegző anyagból készült panelek egészítik ki a felesleges hő hatékony szellőztetése érdekében. Mindkét anyag nagyon kellemes belső oldala lehetővé teszi, hogy közvetlenül a testen viselje. A rugalmas derékpánt nagyon kényelmes illeszkedést biztosít. A zsebek és a szellőzőnyílások úgy vannak elhelyezve, hogy akkor is elérheted őket, amikor kemény mászást végzel a hámban. A nadrág alul védelmet nyújt a sílécek élének és a kramponok hegyének sérülései ellen. Az anatómiai szabás a női test természetes formáján alapul, és követi a sportolás közbeni mozgást. A nadrág tökéletesen illeszkedik és maximális kényelmet biztosít.Súly: 355 g Fő 1: 45 % poliamid (Nylon) + 23 % poliamid (Cordura®) + 23 % poliészter (Thermolite®) + 9 % poliuretán, DWR - kopásálló szálcsiszolt anyag, Fő 2: 42 % poliamid (Cordura®) + 29 % poliamid (Nylon) + 17 % poliészter (Aerocool) + 12 % poliuretánSzabás: női (REGULAR FIT) LEÍRÁS Elasztikus derékpánt övhurokkal. Anatómiai vágás. Egy cipzárral rögzített elülső zseb, cipzárral rögzített oldalzseb. A felesleges hő szellőztetése az oldalsó cipzárakon keresztül. Nagyon rugalmas és légáteresztő anyagból készült lépcsős ék a mozgásszabadságért. Made in Europe Nadrágok » Sport nadrág » Női nadrágok Direct Alpine LÁZADÓ Antracit hölgy / korall

Termék Női nadrágok Direct Alpine LÁZADÓ Antracit hölgy / korall termékcsoporthoz tartozik női nadrág, a márkához tartozik Direct Alpine az e-shop kínálatában Gamisport.hu.

Ez a termék a kategóriába tartozik Női nadrágok, a márkához tartozik Direct Alpine, az e-shopban megtalálod Gamisport.hu.

Női nadrágok Direct Alpine LÁZADÓ Antracit hölgy / korall - termék paraméterei

nagyságL
nagyságM
nagyságS
nagyságXL
nagyságXS
nagyságXXL
KategóriaNadrág, női nadrág, Női nadrágok
MárkaDirect Alpine
E-shopGamisport.hu

Női nadrágok Direct Alpine LÁZADÓ Antracit hölgy / korall - ár és elérhetőség előzményei

Női nadrágok Direct Alpine LÁZADÓ Antracit hölgy / korall - egyéb érdekes termékek

Női nadrágok Direct Alpine LÁZADÓ Antracit hölgy / korall - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?