Nadrág Direct Alpine Boki hölgy indigó / mentol

Nadrág Direct Alpine Boki hölgy indigó / mentol

Nadrág Direct Alpine Boki hölgy indigó / mentol

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 49 708 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Nadrág Direct Alpine Boki hölgy indigó / mentol - termékleírás

Nadrág Direct Alpine Boki hölgy indigó / mentol Sokoldalú, funkcionális és rendkívül kényelmes női nadrág erősen aerob tevékenységekhez - gyors hegymászás, igényes via ferrata, síhegymászás, sífutás, sífutás stb. - környezetbarát anyagot adtunk hozzá. A remekül illeszkedő, anatómiailag formázott szabás három funkcionális anyagot kombinál az optimális légáteresztő képesség, a hőkomfort és a magas tartósság fenntartása mellett. A vastagabb anyagot a térdnél és a háton kellemes coolmax réteggel egy könnyű, kopásálló és rendkívül légáteresztő anyag egészíti ki. A kényelemről a nyeregben és a térdben található rugalmas részek gondoskodnak. A nadrágot a szabadtéri tevékenységek legszélesebb körére tervezték egész évben, és egy álom a hegyvidék szerelmeseinek és a gyors és könnyű stílus kedvelőinek.Súly: 258 g Fő 1: 89 % poliamid (újrahasznosított Nylon) + 11 % poliuretán (Spandex), DWR - 4 irányba sztreccselt könnyű szövet, Fő 2: 78 % poliamid (Nylon) + 12 % poliuretán (Lycra® ) + 10 % poliészter (Coolmax®) - nagy szilárdságú funkcionális szövet, támasz: 80 % poliamidSzabás: női (REGULAR FIT) LEÍRÁS Kényelmes derékpánt széles elasztikus szalaggal, DA logóval. Remekül hozzáférhető elasztikus hálós zseb a combon a kisebb tárgyak (gél, bot, kesztyű stb.) és egy cipzáras zseb számára. Fényvisszaverő csíkok a combokon és az alsó réseken a fokozott passzív biztonság érdekében. Nyomtatott Direct Alpine a bal lábszár hátsó részén. Lábvégek oldalsó cipzárral és elasztikus zsinórral a kényelmes húzáshoz síbakancs és bakancs felett. Made in Europe Nadrágok » Sport nadrág » Nadrág Direct Alpine Boki hölgy indigó / mentol

Termék Nadrág Direct Alpine Boki hölgy indigó / mentol termékcsoporthoz tartozik női nadrág, a márkához tartozik Direct Alpine az e-shop kínálatában Gamisport.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja Női nadrágok, a márkához tartozik Direct Alpine, az e-shopban megtalálod Gamisport.hu.

Nadrág Direct Alpine Boki hölgy indigó / mentol - termék paraméterei

nagyságL
nagyságM
nagyságS
nagyságXL
nagyságXS
nagyságXXL
KategóriaNadrág, női nadrág, Női nadrágok
MárkaDirect Alpine
E-shopGamisport.hu

Nadrág Direct Alpine Boki hölgy indigó / mentol - ár és elérhetőség előzményei

Nadrág Direct Alpine Boki hölgy indigó / mentol - egyéb érdekes termékek

Nadrág Direct Alpine Boki hölgy indigó / mentol - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?