Női meleg szoknya Silvini Cucca WS744 black

Női meleg szoknya Silvini Cucca WS744 black

Női meleg szoknya Silvini Cucca WS744 black

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 32 714 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Női meleg szoknya Silvini Cucca WS744 black - termékleírás

Női meleg szoknya Silvini Cucca WS744 black A női primaloft szigetelt szDovodnya hő kényelmet nyújt és védelmet nyújt a tél és a szél ellen. A szDovodnya ideális kiegészítő a sífutó vagy alpesi nadrághoz, ugyanakkor funkcionális ruhadarab, amely megbízhatóan felmelegíti rossz időjárás esetén. Az oldalán található teljes hosszúságú cipzár lehetővé teszi a szDovodnya felvételét és levételét anélkül, hogy le kellene vonnia a cipőjét vagy a sílécét. A szDovodnya könnyen becsomagolható a belső zsebbe integrált kis táskába, így mindig magánál lehet. A Primaloft tökéletesen elegendő, így a szDovodnya minimális helyet foglal el a hátizsákban. A szDovodnya télen szabadidős viseletre is alkalmas. Ez a darab nem hiányozhat egyetlen aktív sportoló szekrényéből sem. Specifikációk fényvisszaverő elemek csúszásgátló szilikon szalag teljes hosszúságú oldalsó cipzár Anyag primaloft - Primaloft szintetikus hőszigetelő anyag. Rugalmas, jó hőszigetelő tulajdonságDovodkal rendelkezik, speciálisan kezelt nedvességálló szálakkal. Az anyag nedves állapotban is megtartja a hőt. Tulajdonságaiban hasonló a tollakhoz. Évad őszi tél Sport sífutás Rövidnadrág és szoknya » Szoknyák, ruha » Női meleg szoknya Silvini Cucca WS744 black

Termék Női meleg szoknya Silvini Cucca WS744 black csoport termékei között található Női ruha, a márkához tartozik Silvini.

Ezt a terméket a csoportban találja Női szoknyák, a márkához tartozik Silvini.

Női meleg szoknya Silvini Cucca WS744 black - termék paraméterei

nagyság4XL
nagyságL
nagyságM
nagyságS
nagyságXL
nagyságXS
nagyságXXL
nagyságXXXL
KategóriaRuhák, Női ruha, Szoknyák, Női szoknyák
MárkaSilvini

Női meleg szoknya Silvini Cucca WS744 black - ár és elérhetőség előzményei

Női meleg szoknya Silvini Cucca WS744 black - egyéb érdekes termékek

Női meleg szoknya Silvini Cucca WS744 black - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?