Női kerékpározás rövidnadrág Nordblanc Szakember fekete NBSPL7440_CRC

Női kerékpározás rövidnadrág Nordblanc Szakember fekete NBSPL7440_CRC

Női kerékpározás rövidnadrág Nordblanc Szakember fekete NBSPL7440_CRC

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 12 246 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Női kerékpározás rövidnadrág Nordblanc Szakember fekete NBSPL7440_CRC - termékleírás

Női kerékpározás rövidnadrág Nordblanc Szakember fekete NBSPL7440_CRC A NORDBLANC SPECIALIST kerékpáros rövidnadrág lapos varrásokkal biztosítja a szükséges kényelmet. A magas elasztántartalom és a praktikus, anatómiailag formázott kerékpáros bélés biztosítja a szükséges kényelmet a hosszabb kerékpártúrákhoz, akár országúton, akár nehezebb terepen. A klasszikus, térd fölötti kerékpáros nadrág anatómiailag tervezett szabással rendelkezik, és a speciálisan kialakított bélés védi az ülést a hólyagoktól. A nadrág gyorsan szárad, a lábszárat pedig széles, rugalmas szegély zárja, csúszásmentes szilikon derékpánttal. A divatos fényvisszaverő nyomatok rossz láthatóság esetén is ragyognak, és mindkét oldalsó panelen a comb területén találhatók. Előnyök: Gyorsan száradó Felszívja a felesleges nedvességet és elvezeti az izzadságot, amely gyorsabban párolog, így mindig száraz és kényelmes marad. Elasztikus A rugalmas anyag lehetővé teszi a mozgásszabadságot és a maximális kényelmet bármilyen tevékenységhez.Fényvisszaverő elemek A fényvisszaverő elemek sokszorosára növelik a láthatóságodat szürkületben és sötétben egyaránt.Lapos varrások A feszes és sima varrások a bőrödhöz való kellemetlen súrlódás csökkentésével gondoskodnak a kényelemről. Technológia: DRYFOR® Funkcionális szál, amely tökéletesen felszívja a testnedvességet és elvezeti az izzadságot. A felületén található mikrohullámoknak köszönhetően a nedvesség hatékonyan távozik az anyag külső részéről, ahol gyorsan elpárolog, így a bőr száraz és kényelmes marad. Ez a funkció lehetővé teszi az anyag számára a testhőmérséklet tökéletes szabályozását. Kerékpáros ruházat » Kerékpáros rövidnadrágok » Női kerékpározás rövidnadrág Nordblanc Szakember fekete NBSPL7440_CRC

Termék Női kerékpározás rövidnadrág Nordblanc Szakember fekete NBSPL7440_CRC termékcsoporthoz tartozik Női rövidnadrág, a márka gyártja Nordblanc.

Női kerékpározás rövidnadrág Nordblanc Szakember fekete NBSPL7440_CRC - termék paraméterei

nagyság34
nagyság36
nagyság38
nagyság40
nagyság42
nagyság44
IntrastatPólók dl. Ujj férfi + dámské-0,20-61099030
KategóriaRövidnadrág, Rövidnadrágok, Női rövidnadrág, kerékpározás
MárkaNordblanc

Női kerékpározás rövidnadrág Nordblanc Szakember fekete NBSPL7440_CRC - ár és elérhetőség előzményei

Női kerékpározás rövidnadrág Nordblanc Szakember fekete NBSPL7440_CRC - egyéb érdekes termékek

Női kerékpározás rövidnadrág Nordblanc Szakember fekete NBSPL7440_CRC - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?