Női fürdőruha nike essential sports bikini black xl

Női fürdőruha nike essential sports bikini black xl

Női fürdőruha nike essential sports bikini black xl

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 27 595 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Női fürdőruha nike essential sports bikini black xl - termékleírás

A fürdőruha környezetbarát anyagból készül, amihez újrahasznosított poliésztert használnak fel. A fürdőruha kivehető melltartóbetéttel rendelkezik, amely szivacsos anyagból készült. A fürdőruha a betéttel és anélkül is viselhető. Béléssel rendelkezik, azaz egy vékonyabb anyag található a felső réteg alatt. A bélés meghosszabbítja a fürdőruha élettartamát és mi több, a fürdőruha vizesen sem átlátszó. Ezt főként a nagyon világos vagy fehér daraboknál fogja értékelni. A bélés egyetlen hátránya, hogy a fürdőruha tovább száradhat. A behúzható zsinór kényelmet biztosít, melynek segítségével könnyen behúzhatja az úszónadrágot, így nem kell aggódnia, hogy vízbe ugrásnál lecsúszik. A fürdőruha alsó része közepesen kivágott. (Medium Leg) Ezeknek a fürdőruháknak Muscleback típusú hátkivágása van. Ez a szabás elsősorban az edzésre szánt fürdőruhákra jellemző. Optimális mozgástartományt biztosít úszás közben.

Termék Női fürdőruha nike essential sports bikini black xl csoport termékei között található Női fürdőruha, márka kínálatában szerepel Nike az e-shop kínálatában Swimaholic.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja Kétrészes női fürdőruha, a márka gyártja Nike az e-shop kínálatában Swimaholic.hu.

Termék Női fürdőruha nike essential sports bikini black xl EAN kóddal rendelkezik 5059436046200.

Női fürdőruha nike essential sports bikini black xl - termék paraméterei

Női fürdőruha nike essential sports bikini black xl - ár és elérhetőség előzményei

Női fürdőruha nike essential sports bikini black xl - egyéb érdekes termékek

Női fürdőruha nike essential sports bikini black xl - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?