Női bélelt nadrág Silvini Termico WP1728 black

Női bélelt nadrág Silvini Termico WP1728 black

Női bélelt nadrág Silvini Termico WP1728 black

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 47 000 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Női bélelt nadrág Silvini Termico WP1728 black - termékleírás

Női bélelt nadrág Silvini Termico WP1728 black A Termico Diesel primal nadrág a női nadrágDovod legmelegebb modellje kTendonálatunkból. A nadrág szintetikus primaloft anyagból készül, amely kiváló hőszigetelő tulajdonságDovodkal rendelkezik, és a tollakkal ellentétben nem hajlamos a nedvesedésre. Extra termikus kényelmet nyújtanak a sporttevékenységek során. A borjú hátulján kívül a primaloft párnázat a nadrág teljes felületét lefedi. Vannak olyan részletek is, mint az oldalra nyíló szellőzés a nadrág Top részében és a rendkívül rugalmas anyag a Kneeekben, amelyek tökéletes mozgásszabadságot biztosítanak mászáskor. A nadrág szabott szabású, mint a legnépszerűbb Soracte sTendonadrág. A nadrág alkalmas a szabadidős (sport) sífutók és a Climberk számára a hosszabb túrákra hidegebb időben. Termicóban még -10 ° C-ig sem lesz hideg. Specifikációk Anyag YKK - bizonyított minőségű cipzárak, kiváló japán technológia, garantálja a megbízhatóságot POWERterm - szigetelt anyag, belül gyapjúval, hatékony a verejték elvezetésVenae és a hőszigetelésre primaloft - szintetikus hőszigetelő anyag a Primaloft- tól. Rugalmas, jó hőszigetelő tulajdonságDovodkal rendelkezik, speciálisan kezelt nedvességálló szálakkal. Az anyag nedves állapotban is visszatartja a hőt. Tulajdonságaiban hasonló a tollakhoz. Nadrágok » Sport nadrág » Női bélelt nadrág Silvini Termico WP1728 black

Termék Női bélelt nadrág Silvini Termico WP1728 black csoport termékei között található női nadrág, a márkához tartozik Silvini.

Ezt a terméket a csoportban találja Női nadrágok, a márkához tartozik Silvini.

Női bélelt nadrág Silvini Termico WP1728 black - termék paraméterei

nagyságL
nagyságM
nagyságS
nagyságXL
nagyságXS
nagyságXXL
IntrastatFérfi kalhoty-0,60-62034319
KategóriaNadrág, női nadrág, Női nadrágok
MárkaSilvini

Női bélelt nadrág Silvini Termico WP1728 black - ár és elérhetőség előzményei

Női bélelt nadrág Silvini Termico WP1728 black - egyéb érdekes termékek

Női bélelt nadrág Silvini Termico WP1728 black - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?