A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 1 906 Ft
Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.
Kristályos eritritol. Kalóriamentes, természetes édesítőszer. Cukoralkohol. Az eritrit vagy eritritol egy természetben is előforduló cukoralkohol. Édesítőereje 60-70%-a a nádcukorénak, külalakja hasonló, de nem karamellizálható. A vékonybélben kb. 90%-a felszívódik, de nem szolgáltat energiát, nem hasznosul a szervezetben, hanem a vesén keresztül ürül. Egészséges bélrendszer esetén nem okoz puffadást. Nincs mellékíze. Előnyei: Elhanyagolható mennyiségű kalóriát tartalmaz, nem emeli meg a vércukorszintet, nem hat az inzulintermelésre, ezért cukorbetegek, inzulirezisztensek és fogyni vágyók is fogyaszthatják. Nem okoz fogszuvasodást. További előnye, hogy olyan ételek esetében, ahol a cukor volumene is számít, nem csak az édessége (pl. piskóták), kiválóan alkalmazható. Hátrányai: Ritkán, de előfordulhatnak kellemetlen hasi panaszok, mint a puffadás és túlzott gázképződés. Ha folyadékokat édesítünk vele vagy túl nagy mennyiséget használunk, ez a hatás fokozódhat. 160OC felett elveszíti az édes ízét. Felhasználás: Sütéshez nem a legjobb választás, mivel 160 fokon lebomlik és elveszíti az édes ízét. Folyadékokat óvatosan édesítsünk vele. Nagyobb mennyiségben van rá szükség a kívánt édesség eléréséhez (kb. másfélszeres mennyiségre). Összetevők: eritritol Tápanyagtartalom (100 g-ban): Energiaérték: 0 kJ / 0 kcal Zsír: 0 g - amelyből telített zsírsavak: 0 g Szénhidrát: 99,8 g - amelyből cukor: 0 g - amelyből poliol: 99,8 g Rost: 0 g Fehérje: 0 g Só: 0 g Száraz, hűvös helyen tartandó Származási ország: Kína.
Édesítő ereje 60-80%-a a közönséges cukorénak, nincs utóíze. Ugyanúgy felhasználható, mint a hagyományos cukor. Candida diétások is fogyaszthatják. Összetevők: eritritol (erithrytol, eritrit) Tápanyagtartalom (100g-ban): Energiaérték: 0 kJ / 0 kcal. Fehérje: 0 g, Szénhidrát: 0 g, Zsír: 0 g, Glikémiás index: 0.
Kristályos eritritol. Kalóriamentes, természetes édesítőszer. Cukoralkohol. Az eritrit vagy eritritol egy természetben is előforduló cukoralkohol. Édesítőereje 60-70%-a a nádcukorénak, külalakja hasonló, de nem karamellizálható. A vékonybélben kb. 90%-a felszívódik, de nem
Kristályos eritritol. Kalóriamentes, természetes édesítőszer. Cukoralkohol. Az eritrit vagy eritritol egy természetben is előforduló cukoralkohol. Édesítőereje 60-70%-a a nádcukorénak, külalakja hasonló, de nem karamellizálható. A vékonybélben kb. 90%-a felszívódik, de nem
NATURMIND SZÓDABIKARBÓNA Étkezési szódabikarbóna, más néven Nátriumhidrogénkarbonát rendkívül széles körben használható a háztartásban, Vízben oldva, belsőleg fogyasztva erősen lúgosító hatású, Rendszeresen fogyasztva sokat javíthatunk vele szervezetünk ellenálló
A nádcukrot frissen aratott, hagyományosan művelt cukornádból nyerik. Felhasználása: édesítésre, kávékhoz, teákhoz, finom aromát ad a süteménynek, desszertnek. A hagyományos fehér cukor ideális és természetes helyettesítője. Jó tudni: a boltokban kapható 'barnacukor' a
A zab egy rendkívül értékes gabonaféle, magas fehérje- és rosttartalommal. Belső értékeit a pelyhesítés és őrlés után is megőrzi. Széleskörűen felhasználható, kiválóan helyettesíti az alacsonyabb rosttartalmú búzalisztet, viszont kenyerek, kelt tészták készítésére
A tápióka gyöngy alapanyagát a tápiókalisztet a maniókagyökérből nyerik. Japán gyöngynek is szokták nevezni, jópofa, apró buborékokhoz, vagy nagyobb szemű kaviárhoz hasonlít, a csúcskonyhákban is szívesen használják
Lágy sötétbarna nádcukor A lágy sötétbarna nádcukrot frissen aratott, hagyományosan művelt cukornádból nyerik. A nádcukor nyomelemekben gazdag, garancia a minőség és a természetes íz mellett. Sötétbarna színét a magas nádmelasz tartalomnak köszönheti. Felhasználása:
Több, mint 200 millió éves érintetlen, szennyeződésmentes területről származik. Kézzel termelik ki a hegy lábainak mélyéről. A sókristályok színe változó, egészen a tiszta fehértől a mély vörösig
Ez a legédesebb ízü cukor, így ugyanolyan édes íz eléréséhez 30-40%-kal kevesebb elegendő. Cukorbetegek is fogyaszthatják, de napi 30g-nál több nem ajánlott. Felhasználása: édesítésre bárhol, a hagyományos fehér cukor. Laktóz mentes, natúr termék, nem génmanipulált,
Összetevők: 100% eritrit (eritritol/erythritol) Az eritrit egy gyümölcsökből nyerhető természetes anyag, amelynek édesítő ereje kb. a cukor 60-80%-ának felel meg. Kalóriatartalma és glikémiás indexe 0. Nagyobb mennyiségű fogyasztása hashajtó hatású
NATURMIND ZABKORPA A zabkorpa a legismertebb élelmi rostban gazdag tápanyagaink egyike, mely alkalmas a rosthiányos táplálkozás kialakulásának megelőzésére. Sokoldalú élettani hatása segít az egészséges táplálkozás kialakításában, ezáltal egészségünk megőrzésében A
Az Eritritol egy természetes úton képződő édesítőszer, amelyet az élelmiszeripar is előállít, a cukor felhasználásával. Ez a folyamat hasonló a joghurtok készítéséhez
Az Eritritol egy természetes úton képződő 'édesítőszer', amelyet az élelmiszeripar is előállít a cukor fermentálásával. Édesítőereje a cukorhoz képest 60-80%-os
Mindenféle típusú étel ízesítésére alkalmazható.A kősó és a tengerisó kitűnő helyettesítője!A Himalaya só adalékanyag mentes, nem finomított, nem fehérített. Teljesen természetes! Több, mint 200 millió éves érintetlen, szennyeződésmentes területről származik. Kézzel
Az eritritol természetes cukoralkohol. Édesítőereje 60-80%-a a közönséges cukorénak. Íze hűs és édes. 160°C-ig nem veszíti el édes ízét, és nincs utóíze. Nagy része gyorsan felszívódik a vékonybélben, így nincs puffasztó és hashajtó hatása, mint más cukoralkoholoknak
Összetevők: zabpehelylisztTápanyagtartalom (100 g-ban):Energiaérték: 1639 kJ / 388 kcalZsír: 7 g- amelyből telített zsírsavak: 1,1 gSzénhidrát: 69 g- amelyből cukor: 0,5 gFehérje: 10 gSó: 0,003 gSzáraz, hűvös helyen tartandó!Származási ország: Egyesült Királyság
Az aszkorbinsav a C-vitamin kémiai elnevezése. Mindennapi étkezésünkkel kell pótolnunk, mert szervezetünk nem képes előállítani. Felhasználható sütéshez (tésztákhoz, kenyerekhez), tartósítószerként (befőttekhez, lekvárokhoz). Fontos információ: az emberi szervezet az
Az aszkorbinsav a C-vitamin kémiai elnevezése. Mindennapi étkezésünkkel kell pótolnunk, mert szervezetünk nem képes előállítani. Felhasználható sütéshez (tésztákhoz, kenyerekhez), tartósítószerként (befőttekhez, lekvárokhoz). Fontos információ: az emberi szervezet az
Összetevők: nádcukorA nádcukrot frissen aratott, hagyományosan művelt cukornádból nyerik.Felhasználása: édesítésre, kávékhoz, teákhoz, finom aromát ad a süteménynek, desszertnek. A hagyományos fehér cukor ideális és természetes helyettesítője.Jó tudni: a boltokban
Enyhén karamell ízű cukor.Sütéshez, főzéshez kiváló. A kókuszvirágcukrot, ahogy a neve is mutatja, a kókusz pálma virágából nyerik olyan módszerrel, amely lehetővé teszi, hogy ne csak a cukor, hanem a nektárban lévő vitaminok és ásványi anyagok is benne maradjanak a