A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 1 072 Ft
Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.
Kristályos eritritol. Kalóriamentes, természetes édesítőszer. Cukoralkohol. Az eritrit vagy eritritol egy természetben is előforduló cukoralkohol. Édesítőereje 60-70%-a a nádcukorénak, külalakja hasonló, de nem karamellizálható. A vékonybélben kb. 90%-a felszívódik, de nem szolgáltat energiát, nem hasznosul a szervezetben, hanem a vesén keresztül ürül. Egészséges bélrendszer esetén nem okoz puffadást. Nincs mellékíze. Előnyei: Elhanyagolható mennyiségű kalóriát tartalmaz, nem emeli meg a vércukorszintet, nem hat az inzulintermelésre, ezért cukorbetegek, inzulirezisztensek és fogyni vágyók is fogyaszthatják. Nem okoz fogszuvasodást. További előnye, hogy olyan ételek esetében, ahol a cukor volumene is számít, nem csak az édessége (pl. piskóták), kiválóan alkalmazható. Hátrányai: Ritkán, de előfordulhatnak kellemetlen hasi panaszok, mint a puffadás és túlzott gázképződés. Ha folyadékokat édesítünk vele vagy túl nagy mennyiséget használunk, ez a hatás fokozódhat. 160OC felett elveszíti az édes ízét. Felhasználás: Sütéshez nem a legjobb választás, mivel 160 fokon lebomlik és elveszíti az édes ízét. Folyadékokat óvatosan édesítsünk vele. Nagyobb mennyiségben van rá szükség a kívánt édesség eléréséhez (kb. másfélszeres mennyiségre). Összetevők: eritritol Tápanyagtartalom (100 g-ban): Energiaérték: 0 kJ / 0 kcal Zsír: 0 g - amelyből telített zsírsavak: 0 g Szénhidrát: 99,8 g - amelyből cukor: 0 g - amelyből poliol: 99,8 g Rost: 0 g Fehérje: 0 g Só: 0 g Száraz, hűvös helyen tartandó Származási ország: Kína.
Édesítő ereje 60-80%-a a közönséges cukorénak, nincs utóíze. Ugyanúgy felhasználható, mint a hagyományos cukor. Candida diétások is fogyaszthatják. Összetevők: eritritol (erithrytol, eritrit) Tápanyagtartalom (100g-ban): Energiaérték: 0 kJ / 0 kcal. Fehérje: 0 g, Szénhidrát: 0 g, Zsír: 0 g, Glikémiás index: 0.
Kristályos eritritol. Kalóriamentes, természetes édesítőszer. Cukoralkohol. Az eritrit vagy eritritol egy természetben is előforduló cukoralkohol. Édesítőereje 60-70%-a a nádcukorénak, külalakja hasonló, de nem karamellizálható. A vékonybélben kb. 90%-a felszívódik, de nem
Kristályos eritritol. Kalóriamentes, természetes édesítőszer. Cukoralkohol. Az eritrit vagy eritritol egy természetben is előforduló cukoralkohol. Édesítőereje 60-70%-a a nádcukorénak, külalakja hasonló, de nem karamellizálható. A vékonybélben kb. 90%-a felszívódik, de nem
NATURMIND ZABKORPA A zabkorpa a legismertebb élelmi rostban gazdag tápanyagaink egyike, mely alkalmas a rosthiányos táplálkozás kialakulásának megelőzésére. Sokoldalú élettani hatása segít az egészséges táplálkozás kialakításában, ezáltal egészségünk megőrzésében A
Szafi Reform Eritrit (Eritritol) por 500 gÖsszetevők: édesítőszer (eritrit)Felhasználási ötletekért és receptekért látogass el blogunkra: www.ehezesmentes-karcsusag-szafival-blog.huÁtlagos tápérték100 g termékbenEnergia0,8 kJ (0,2 kcal)Zsír:0 g - amelyből telített zsírsavak0
Az Eritritol egy természetes úton képződő 'édesítőszer', amelyet az élelmiszeripar is előállít a cukor fermentálásával. Édesítőereje a cukorhoz képest 60-80%-os
Az aszkorbinsav a C-vitamin kémiai elnevezése. Mindennapi étkezésünkkel kell pótolnunk, mert szervezetünk nem képes előállítani. Felhasználható sütéshez (tésztákhoz, kenyerekhez), tartósítószerként (befőttekhez, lekvárokhoz). Fontos információ: az emberi szervezet az
Összetevők: nádcukorA nádcukrot frissen aratott, hagyományosan művelt cukornádból nyerik.Felhasználása: édesítésre, kávékhoz, teákhoz, finom aromát ad a süteménynek, desszertnek. A hagyományos fehér cukor ideális és természetes helyettesítője.Jó tudni: a boltokban
Szafi Reform Vaníliás ízű eritrit (eritritol) 500 gÖsszetevők: édesítőszer 99,5% (eritrit), 0,5% természetes vanília aroma.Átlagos tápérték100 g termékbenEnergia0,8 kJ (0,2 kcal)Zsír:0 g - amelyből telített zsírsavak0 gSzénhidrát:99,9 g - amelyből cukrok0 g - amelyből
Összetevők: zabpehelylisztTápanyagtartalom (100 g-ban):Energiaérték: 1639 kJ / 388 kcalZsír: 7 g- amelyből telített zsírsavak: 1,1 gSzénhidrát: 69 g- amelyből cukor: 0,5 gFehérje: 10 gSó: 0,003 gSzáraz, hűvös helyen tartandó!Származási ország: Egyesült Királyság
Összetevők: xilitol (E967). Glutén- és allergénmentes üzemben csomagolva!
Az étkezési szódabikarbóna, vagy másik nevén nátrium-hidrogén-karbonát módfelett széles körben használható a háztartásban
A búza sikérje rugalmas, duzzadásra képes anyag, általa lehet a búzalisztből szép, magas kenyeret sütni. A búzasikérből búzahús (szejtán) is készíthető megfelelően fűszerezve. Rántva, vagy sütve a húshoz hasonló állagú és ízű feltétet kapunk
Összetevők: köles A köles valószínűleg az emberek által termelt legősibb gabona. Sok értékes fehérjét tartalmaz, mint például a metionint, amely jelentős mértékben erősíti az immunrendszert. Mivel viszonylag magas a zsírtartalma, jó energiaforrás. Az egyetlen gabonaféle,
A zab egy rendkívül értékes gabonaféle, magas fehérje- és rosttartalommal. Belső értékeit a pelyhesítés és őrlés után is megőrzi. Széleskörűen felhasználható, kiválóan helyettesíti az alacsonyabb rosttartalmú búzalisztet, viszont kenyerek, kelt tészták készítésére
A cukornád, amelyből a nádcukor készül, a trópusi és szubtrópusi területeken terem. Érdekesség, hogy aratáskor a növény szárát vágják csak le, nem húzzák ki a földből, így újra tud teremni és nem kell újra ültetni, vagyis egy megújuló cukorforrás. Ez nem csak
A zab egy rendkívül értékes gabonaféle, magas fehérje- és rosttartalommal. Belső értékeit a pelyhesítés és őrlés után is megőrzi. Széleskörűen felhasználható, kiválóan helyettesíti az alacsonyabb rosttartalmú búzalisztet, viszont kenyerek, kelt tészták készítésére
A kuszkusz hántolt, durvára őrölt durumbúzadara, tulajdonképpen nagyon apró tészta. Eredetileg Észak-Afrikából származik. A malomköves őrlés melléktermékeként keletkezett szemcséket liszttel és vízzel elkeverve gyúrták össze nagyon apróra. Ma már szinte kizárólag géppel
A tápióka gyöngy alapanyagát a tápiókalisztet a maniókagyökérből nyerik. Japán gyöngynek is szokták nevezni, jópofa, apró buborékokhoz, vagy nagyobb szemű kaviárhoz hasonlít, a csúcskonyhákban is szívesen használják
Összetevők: nádcukor A nádcukrot frissen aratott, hagyományosan művelt cukornádból nyerik. Sötét színét magas nádmelasz tartalmának köszönheti. Felhasználása: édesítésre, kávékhoz, teákhoz, finom aromát ad a süteménynek, desszertnek. A hagyományos fehér cukor ideális
A zöldbanán lisztet zöld banánból készítik, a hagyományos búzaliszt gluténmentes helyettesítőjeként használják. A Közép-Amerikából származó alapanyag magas tápértékű. Különlegességét rezisztens keményítő tartalma adja, különbözőségét pedig a többi
Összetevők: zabpehely Tápláló és fűtő hatású - különösen jó a téli időszakban. Tápanyagtartalom (100g-ban): Energiaérték: 1460KJ / 350Kcal Fehérje: 14g Szénhidrát: 56g Zsír: 6,9g Ásványi anyagok: kálcium, vas, kálium, nátrium, foszfor, magnézium Vitamin: B1, B2
Több, mint 200 millió éves érintetlen, szennyeződésmentes területről származik. Kézzel termelik ki a hegy lábainak mélyéről. A sókristályok színe változó, egészen a tiszta fehértől a mély vörösig
A bulgur a török és a közel-keleti konyha kedvelt alapanyaga. A bulgur úgy készül, hogy a búzát nem teljesen érett állapotban betakarítják, előfőzik vízben vagy gőzben, kiszárítják, majd összetörik. Mivel az egész búzaszemet felhasználják, így a korpa és csíra részben
Gazdag tápanyagokban. Rostokban, omega-3 zsírsavakban, fehérjékben gazdag.Számos vitamint, antioxidánst és ásványi anyagokat tartalmaz. Hozzájárul az egészséges idegrendszer működéséhez. Támogatja az emésztést, szív- és érrendszert. Cukorbetegek is fogyaszthatják magas rost