A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 802 Ft
Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.
Az aszalt gyümölcsök kedvező élettani hatása évezredek óta ismert, már az ókorban is fogyasztották. Nemcsak különlegesen finomak, hanem a friss gyümölcsök után a legjobb rost-, vitamin- és ásványianyag-források is. Felhasználásuk rendkívül sokoldalú. Aszalt, cukor és kén-dioxid mentes ananász. Erős, jellegzetes ízű gyümölcs, segíti az immunrendszer működését, növeli a test ellenálló képességét. Értékes ásványi anyagai: a vas és a kalcium. E mellett gyümölcssavakat és A-, B-, és C- vitaminokat tartalmaz. Az ananász legértékesebb tulajdonsága a benne található bromelin enzim fehérjebontó hatása, aminek köszönhetően kedvelt gyümölcs fogyókúra alatt.
Termék Naturfood aszalt ananász 80 g termékcsoporthoz tartozik Aszalt gyümölcsök a márkától Naturfood az e-shop kínálatában Bioszallito.hu.
Termék Naturfood aszalt ananász 80 g EAN kóddal van jelölve 5997664301596.
Kategória | Aszalt gyümölcsök |
Márka | Naturfood |
E-shop | Bioszallito.hu |
EAN | 5997664301596 |
Az aszalt gyümölcsök kedvező élettani hatása évezredek óta ismert, már az ókorban is fogyasztották. Nemcsak különlegesen finomak, hanem a friss gyümölcsök után a legjobb rost-, vitamin- és ásványianyag-források is. Felhasználásuk rendkívül sokoldalú. Aszalt, cukor és
Az aszalt sárgabarackot joggal szokták a szárított gyümölcsök királynőjének nevezni. Hihetetlenül gazdag A-vitaminban és béta-karotinban. Kálium-, kalcium- és foszfortartalma mellett kiemelendő
Az aszalt gyümölcsök kedvező élettani hatása évezredek óta ismert, már az ókorban is fogyasztották. Nemcsak különlegesen finomak, hanem a friss gyümölcsök után a legjobb rost-, vitamin- és ásványianyag-források is. Felhasználásuk rendkívül sokoldalú. A szilva egyik
NATURFOOD MAZSOLA A mazsola a legelterjedtebb aszalt gyümölcs. Természetes édesség a finomított cukor kiváltására. A magnélküli, dús gyümölcsállományú mazsola élvezetessé teszi
Az aszalt gyümölcsök kedvező élettani hatása évezredek óta ismert, már az ókorban is fogyasztották. Nemcsak különlegesen finomak, hanem a friss gyümölcsök után a legjobb rost-, vitamin- és ásványianyag-források is. Felhasználásuk rendkívül sokoldalú. A vörös áfonya
Rostgazdag diéta esetén aszalt gyümölcsök, magvak fogyasztása előnyös
Aszalt gyümölcsök, pörkölt földimogyoró és diófélék keveréke Összet evők: mazsola, pörkölt földimogyoró ( pörk
Aszalt, cukor és kén-dioxid mentes mangó. Összetevők: aszalt mangó. Cukor és kén-dioxid hozzáadása nélkül. Tápanyagtartalom 100g termékben:
Naturfood Egész Vörös áfonya aszalt Összetevők: aszalt vörös áfonya, nádcukor, növ. olaj Földimogyorót, dióféléket, szezámmagot felhasználó üzemben készült. Nettó tömeg: 100 g Származási hely: USA
A Naturfood Aszalt sárgabarack magában fogyasztva vagy müzlik, sütemények, töltelékek készítéséhez ajánlott. A sárgabarack A- és C-vitamin-tartalma igen magas. Tudtad, hogy két-három szem sárgabarack elfogyasztásával fedezhetjük a napi A-vitamin igényünket? A-vitaminja
A Naturfood Aszalt fekete áfonya magában fogyasztva vagy müzlik, sütemények, töltelékek készítéséhez ajánlott. A fekete áfonya kiváló antioxidáns forrás. Vitaminjai közül az A-, B1- C- és D-vitaminok, pantoténsav és nikotinamid vannak bőségesen. Összehúzó hatású
Részletek Aszalt fekete cseresznye. Csemegeként fogyasztható, töltelékbe, süteményekbe, müzlikbe egyaránt használható. Fénytől védve, száraz, hűvös helyen tartandó. 100g termékre
Aszalt gyümölcs- és magkeverék, 100 g, NOBILIS 'E-Vita Mix' A Nobilis természetes aszalt gyümölcs és magkeveréke nem csak rendkívül egészséges, de finom is. -természetes rostokat tartalmaz -E-vitaminban gazdag -természetes B1-vitamin forrás -magas magnézium tartalom -vasban gazdag
Termék leírása: aszalt goji bogyó, antioxidáns (kén-dioxid Csemegeként fogyasztható, süteményekbe, műzlikbe egyaránt használható Fénytől védve, száraz, hűvös helyen. 100g termékre vonatkoztatva: Energia kJ/kcal: 1440/344 Zsír: 1,2g amelyből telített zsírsavak: 0g
Összetevők: mazsola, aszalt vörösáfonya, aszalt alma, kesudió, mandulabél, nádcukor, növényi olaj, antioxidánk (kén-dioxid) - See more at: http://teszt7.szolweb.hu/keverekek/413-naturfood-csemege-mix-150g.html#sthash.fF5ZVwWN.dpuf
Az aszalt gyümölcsök kalóriatartalma ugyan némileg magasabb, mint a friss gyümölcsöké, hiszen kivonták belőlük a vizet, ezért minden mást sűrítve tartalmaznak, viszont így intenzívebb az ízük, és valóban az édességevés örömét nyújtják. Miért jó? A szilva az egyik
Aszalt Meggy 100g A meggy az egyik legértékesebb magyar gyümölcs. Feltűnő, mélybordó színe is egyedülálló tulajdonságait hirdeti, az egyik legmagasabb antioxidáns tartalmú gyümölcs. Pikáns, savanyú íze elijeszti a vírusokat, kiemelkedő a vértisztító hatása. A gyümölcs
Cukor hozzáadása nélkül készült, ízletes aszalvány. A kandírozással szemben az aszalt gyümölcsöket nem áztatják az aszalás előtt cukorszirupba, csak hagyják megszáradni, így a természetes cukortartalma marad benne a gyümölcsben. Az aszalt alma azon gyümölcsök körébe
Aszalt gyümölcs és étcsokoládé, 100 g, NOBILIS 'Vörös és Fekete Mix'
Az aszalt gyümölcsök kalóriatartalma ugyan némileg magasabb, mint a friss gyümölcsöké, hiszen kivonták belőlük a vizet, ezért minden mást sűrítve tartalmaznak, viszont így intenzívebb az ízük, és valóban az édességevés örömét nyújtják. Miért Jó? A datolya már
A sárgabarackot a gyümölcsök királynőjének is tekintik, ami köszönhető kiemelkedő vitamin- és ásványianyag tartalmának, mivel a rostban gazdag gyümölcsben rengetek A-,C és B-vitamin rejlik. Rendszeres fogyasztásával nem csupán az immunrendszerünknek teszünk jót, hanem
A szilva az egyik legelterjedtebb és legkedveltebb gyümölcs, melyet kellemes íze mellett, magas vitamin, ásványi anyag és rosttartalmának köszönhet. Elsősorban magas az A-,C-, E- vitamin tartalma, ezért számos betegség megelőzésében segíthet. Ásványi anyagok közül káliumban,
Az aszalt szőlő - ismert nevén mazsola - ugyanolyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a friss szőlő. Kitűnő vasraktár, és nagyon jó káliumforrás. Rostjai segítik az emésztést és csökkentik a rossz koleszterin szintjét a vérben. A mazsola a legelterjedtebb aszalt gyümölcs