Nappali bútor Salsa fehér

Nappali bútor Salsa fehér

Nappali bútor Salsa fehér

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 73 713 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Nappali bútor Salsa fehér - termékleírás

A salsa nappali fal a modern belső terek kedvelői számára kínál praktikus megoldásokat. A nappali eleganciával lesz tele, ugyanakkor rengeteg tárhelyet kapunk. Lehetővé teszi a TV körüli hely rendezését a szükséges apróságok könnyed elrejtését és a rend fenntartása érdekében. A színek megválasztása lehetővé teszi a klasszikusabb vagy modernebb eszközökhöz való alkalmazkodást. A készlet tartalmazza: Fali szekrény           méret: szélesség 59,3 cm, magasság 113 cm, mélység 30,6 cm; Polcok           méret: szélesség102 cm, magasság 16 cm, mélység 17,5 cm; Álló szekrény         méret: szélesség 59,3 cm, magasság 115 cm, mélység 30,6 cm; TV asztal           méret: szélesség 175,5 cm, magasság 27,7 cm, mélység 40,2 cm; Ajtók színe: fehér ; Szekrény színe: fehér; LED világítás nélkül Súly: 74 kg

Termék Nappali bútor Salsa fehér termékcsoporthoz tartozik Bútor a nappaliba, a márka gyártja MERKURY MARKET, az e-shopban megtalálod MerkuryMarket.hu.

Ez a termék a kategóriába tartozik A nappali falai a márkától MERKURY MARKET, boltban megtalálod MerkuryMarket.hu.

Nappali bútor Salsa fehér - termék paraméterei

Nappali bútor Salsa fehér - ár és elérhetőség előzményei

Nappali bútor Salsa fehér - egyéb érdekes termékek

Nappali bútor Salsa fehér - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?