Nappali bútor + Biokandalló Fly N3 + üveg fekete/fehér

Nappali bútor + Biokandalló Fly N3 + üveg fekete/fehér

Nappali bútor + Biokandalló Fly N3 + üveg fekete/fehér

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 150 586 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Nappali bútor + Biokandalló Fly N3 + üveg fekete/fehér - termékleírás

A FLY nappali fal olyan emberek számára készült design, akik értékelik otthonukban a modern és minimalista megoldásokat. A színváltozatok széles választékának és a különböző formáknak köszönhetően a bútorok alkalmasak lesznek kis és nagy helyiségekben történő használatra, frissességet kölcsönöznek nekik, és egy hétköznapi helyiségből a legújabb trendeknek megfelelően kialakított térré alakítják át őket. Figyelemfelkeltő elem a tagadhatatlanul stílusos fiókos szekrény beépített biokandallóval, amelynek köszönhetően jobban érzi magát a belső térben, és a társaságában töltött esték boldog és pihentető hangulatot árasztanak a felhasználónak. A biokandalló nem igényel tüzet, amely biztonságosabb, mint a hagyományos kandalló, mégis felmelegíti a belső teret. Speciális bioüzemanyagot használnak a kandallókban történő égetéshez - a hagyományos fa helyett. A kandalló bioetanol magas kalóriatartalmú termék, amely hosszú égési időt biztosít. A bioüzemanyagok kandallóit könnyebb használni és karbantartani, a környezetüket is könnyebb tisztán tartani. Fűtési teljesítmény: 1,6-6 kW Égési idő: 1 óra / 1 liter A tartály térfogata: 1 liter Kandalló anyaga: lakkozott fémlemez, porszórt lakkozott, rozsdamentes acél

Ez a termék a kategóriába tartozik Bútor a nappaliba, a márka gyártja MERKURY MARKET, az e-shopban megtalálod MerkuryMarket.hu.

Termék Nappali bútor + Biokandalló Fly N3 + üveg fekete/fehér csoport termékei között található A nappali falai a márkától MERKURY MARKET, boltban megtalálod MerkuryMarket.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja Design bútorok a márkától MERKURY MARKET, boltban megtalálod MerkuryMarket.hu.

Nappali bútor + Biokandalló Fly N3 + üveg fekete/fehér - termék paraméterei

Nappali bútor + Biokandalló Fly N3 + üveg fekete/fehér - ár és elérhetőség előzményei

Nappali bútor + Biokandalló Fly N3 + üveg fekete/fehér - egyéb érdekes termékek

Nappali bútor + Biokandalló Fly N3 + üveg fekete/fehér - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?