Motoros csizma Stylmartin Raptor  terep  46

Motoros csizma Stylmartin Raptor terep 46

Motoros csizma Stylmartin Raptor  terep  46

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 72 300 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Motoros csizma Stylmartin Raptor terep 46 - termékleírás

Légáteresztő motoros csizma, amely a magasszárú tornacipőkhöz hasonlít, textil és bőr kombinációjával.. A Stylmartin Raptor motoros csizma légáteresztő és elegáns cipő, amely textilből és bőrből készült. Annak ellenére, hogy nem rendelkezik vízálló membránnal, a víztaszító hálós felsőrész légáteresztő, beengedi a levegőt és kiválóan szellőzik. A bokavédők és a stílusos Stylmartin kialakítás alkalmassá teszik a Stylmartin Raptor motoros csizmát rövidebb túrákra is, így nem kell cipőt cserélned.Technikai adatok - Motoros csizma Stylmartin Raptor: Motoros csizma, amely a magasszárú tornacipőkhöz hasonlít, légáteresztő háló és bőr kombinációja Ellenálló olasz dizájn Felső rész: vízlepergető és lélegző hálószövet, bőr, mikroszálas Bélés: légáteresztő háló Védelem: PU belső bokavédő mindkét oldalon Rögzítés: fűzők (két különböző színű fűzővel) Talpbetét: cserélhető, anatómiailag formázott Talp: csúszásgátló, olajálló, kétszínű Európában készült Hétköznapi használatra is alkalmas

Ez a termék a kategóriába tartozik Alacsony csizma a márkától Stylmartin, a méret megfelel a címkének 46, színben terep, boltban megtalálod insportline.hu.

Termék Motoros csizma Stylmartin Raptor terep 46 csoport termékei között található Alacsony tornacipő, a márkához tartozik Stylmartin, a méret megfelel a címkének 46, a színes változat az terep, boltban megtalálod insportline.hu.

Motoros csizma Stylmartin Raptor terep 46 - termék paraméterei

Színterep
Méretterep
KategóriaCsizmák, Csizma, Tornacipő, Alacsony csizma, Alacsony tornacipő
MárkaStylmartin
Méret46
Színterep
E-shopinsportline.hu

Motoros csizma Stylmartin Raptor terep 46 - ár és elérhetőség előzményei

Motoros csizma Stylmartin Raptor terep 46 - egyéb érdekes termékek

Motoros csizma Stylmartin Raptor terep 46 - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?