Motoros cipő Stylmartin Iron  fekete  40

Motoros cipő Stylmartin Iron fekete 40

Motoros cipő Stylmartin Iron  fekete  40

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 83 400 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Motoros cipő Stylmartin Iron fekete 40 - termékleírás

Bőr, bokáig érő, motoros tornacipő, amely nagyon kényelmes akár mindennapi viseletként is.. A Stylmartin Iron motoros cipő egy stílusos, bokáig érő, vízlepergető full grain Graffiti bőrből készült tornacipő, tehát vízálló, ugyanakkor légáteresztő, és a magas szintű kényelemnek köszönhetően tökéletesen illik a mindennapi használatra, motorra és azon kívül is. Férfiaknak és nőknek egyaránt tervezve – a Stylmartin tornacipők nagyszerű megoldást jelentenek minden motoros számára.Technikai leírás: a minőségi bőrből készült szabadidős, bokáig érő tornacipős megjelenés szenvedélyes olasz design  felső anyag: vízlepergető full grain Graffiti bőr  bélés: vízálló és légáteresztő membrán  védelem: PU belső bokavédelem mindkét oldalon, fényvisszaverő csík a cipő hátsó részén rögzítés: fűzők talp: csúszásgátló, üzemi folyadékokkal szemben ellenálló az EN 13634:2017 szabvány szerint tanúsítva   Európában gyártva alkalmas mindennapi viseléshez is 

Ezt a terméket a csoportban találja Férfi cipők, a márka gyártja Stylmartin, mérete az 40, színben fekete, az eladó ajánlatában insportline.hu.

Termék Motoros cipő Stylmartin Iron fekete 40 termékcsoporthoz tartozik Alacsony csizma a márkától Stylmartin, a méret megfelel a címkének 40, színben fekete, boltban megtalálod insportline.hu.

Ez a termék a kategóriába tartozik Alacsony tornacipő, a márkához tartozik Stylmartin, a méret megfelel a címkének 40, a színes változat az fekete, boltban megtalálod insportline.hu.

Motoros cipő Stylmartin Iron fekete 40 - termék paraméterei

Motoros cipő Stylmartin Iron fekete 40 - ár és elérhetőség előzményei

Motoros cipő Stylmartin Iron fekete 40 - egyéb érdekes termékek

Motoros cipő Stylmartin Iron fekete 40 - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?