Modern állólámpa fekete, 2 foltos - Conter

Modern állólámpa fekete, 2 foltos - Conter

Modern állólámpa fekete, 2 foltos - Conter

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 48 936,30 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Modern állólámpa fekete, 2 foltos - Conter - termékleírás

Ha egy gyönyörű, modern állólámpát keres, amely teljessé teszi a belső terét, akkor ez a karcsú kétfejű Conter az, amire a belső térnek szüksége van! Ez a fekete állólámpa igazi figyelemfelkeltő az Ön belső terében! Ez a Conter tökéletesen illeszkedik a „Modern Clean” életstílus-trendbe, ahol a minimalista design és a stílusos egyszerűség határozza meg az élő képet. A lámpa magassága 150 cm, szélessége 40 cm. A kupakok átmérője 11,5 cm. Két E27 fényforrással (max. 60 Watt) fejezi be a lámpát, ezeket továbbra is külön kell megrendelni. A lámpa külső fényerőszabályzóval tompítható (a fényerőszabályzó nem tartozék). Szerezze be most, és adja meg a belső térnek azt a légkört, amelyre szüksége van!

Termék Modern állólámpa fekete, 2 foltos - Conter termékcsoporthoz tartozik Modern állólámpák, márka kínálatában szerepel ETH.

Modern állólámpa fekete, 2 foltos - Conter - termék paraméterei

Modern állólámpa fekete, 2 foltos - Conter - ár és elérhetőség előzményei

Modern állólámpa fekete, 2 foltos - Conter - egyéb érdekes termékek

Modern állólámpa fekete, 2 foltos - Conter - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?