Merino póló Lasting ALISA 4848 rózsaszín

Merino póló Lasting ALISA 4848 rózsaszín

Merino póló Lasting ALISA 4848 rózsaszín

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 26 571 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Merino póló Lasting ALISA 4848 rózsaszín - termékleírás

Merino póló Lasting ALISA 4848 rózsaszín ALISA női merinó varázsa fémes pontDovodkal 100% -os ausztrál merinó gyapjúból. A legszebb rétegnek köszönhetően nem dörzsöli és karcolja meg még a legVenazékenyebb bőr típusDovodat sem. Még akkor sem szaga, ha hosszú ideig viseli. A Merino gyapjú mint természetes anyag maga antibakteriális. A póló alkalmas mind szabadidős, mind túrázásra. Az ing nagyon könnyű és tágas. Alkalmas a melegebb időjáráshoz. Összetétel: 100% merinó gyapjú, 16mc, 160g / m2 Anyag 160g Merinó gyapjú A hölgyek meghatározása Tavaszi / nyári szezonDovod A polo típusa Szín Rózsaszín Pólók és ingek » Pólók » Merino póló Lasting ALISA 4848 rózsaszín

Termék Merino póló Lasting ALISA 4848 rózsaszín csoport termékei között található Merinó pólók a márkától Lasting, boltban megtalálod Gamisport.hu.

Merino póló Lasting ALISA 4848 rózsaszín - termék paraméterei

nagyságL
nagyságM
nagyságS
nagyságXL
nagyságXS
nagyságXXL
Kategóriapólók, Merinó pólók
MárkaLasting
E-shopGamisport.hu

Merino póló Lasting ALISA 4848 rózsaszín - ár és elérhetőség előzményei

Merino póló Lasting ALISA 4848 rózsaszín - egyéb érdekes termékek

Merino póló Lasting ALISA 4848 rózsaszín - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?