A legalacsonyabb ár az elmúlt 60 napban: 1 388 Ft
Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.
Allergiával kapcsolatos információkMandula: TartalmazhatÁrpa: TartalmazMogyoró: TartalmazhatTej: TartalmazDiófélék: TartalmazhatSzója: TartalmazTárolási típusTípus: SzobahőmérsékletűC somagolási típusTípus: DobozSzabványosított márkaMárka: Lindt
Összetevők: Cukor, Növényi zsírok (kókusz és pálmamag), Kakaóvaj, Kakaómassza, Teljes tejpor, Sovány tejpor, Laktóz, Vízmentes tejzsír, Emulgeálószer (szójalecitin), Árpamaláta-kivonat, Aromák, A tejcsokoládéban kakaó szárazanyag legalább 32%
Diabetikus tejcsokoládé fruktózzal A csokoládéban a kakaó összes szárazanyagtartalma legalább 36 százalék. A cukorbetegek fruktózból és szorbitból napi 30 g-ot fogyaszthatnak a megengedett napi szénhidrát mennyiséget belül. Száraz, hűvös helyen tartandó! Származási hely
Eredeti svájci csokoládé. Összetétel: nádcukor, kakaómassza, mogyoró (20%), kakaóvaj, kakaópor, bourbon vanília. Valamennyi összetevő ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származik. Kakaótartalom minimum: 55%. Gyártástól függően szója, tej és egyéb diófélét
A meleg hőmérséklet hatására a csokoládék és a csokoládéval bevont termékek megolvadhatnak, nem tudjuk garantálni, hogy “épségben” érkeznek meg (megolvadhatnak)!
Fedezze fel az új Lindt hozzáadott cukor nélküli tejcsokoládét. Élvezze a tejcsokoládé krémességét, kellemesen sima textúráját, Maltittel édesítve. Édes kényeztetés hozzáadott cukor nélkül! Tökéletes zárása a napnak. Ossza meg barátaival, családjával
Belga csokoládé az édességekhez - a desszertek bevonásától a pralinék vagy ganache készítéséig, a minőségi alapanyagok biztosítják az abszolút sikert az édességek készítésében. Összetevők, cukor, kakaóvaj, teljes tejpor, kakaómassza, emulgeálószer szójalecitin E322,
Finom tejcsokoládé természetes vaníliaízzel 32%-os kakaómassza 0,5 kg-os kiszerelésben. Újabb finomságot hozunk - ezúttal igazi tejcsokoládét egy olasz műhelyből. Az Unigra a legfinomabb elefántcsontparti kakaóbab és más alapanyagok kombinálásával csokoládétermékeket
Ha színes csokoládé rizsre van szüksége, ezt a terméket kínáljuk. 100 g-os tasakba csomagolva
Dennree bio egész mandulás tejcsokoládé Összetevők: nyers nádcukor*, kakaóvaj*, teljes tejpor* (21%), mandula* (17%), kakaómassza*, Bourbon vanília*. A csillaggal jelöltek ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származnak
Egy másik tipikus cukrászati díszítés étcsokoládéban, rizs formájában - 100 g-ra csomagolva. | |
Flapjack zabszelet banán-csoki - 100 g
Csokoládé díszítés rövidebb tekercs fehér és tejcsokoládé formájában. A csomag 1,5 kg, ahol az egyes csövek átmérője 1 cm, hossza 4 cm
Az igazi tejcsokoládé ízét idéző táblás csokoládé paleolit összetevőkből Összetevők: édesítőszer: eritrit (37%), kakaóvaj, kakaómassza, tápióka keményítő, kókusztejpor (7%), ghi vaj, emulgálószer: napraforgó lecitin, vanília kivonat Kakaó szárazanyag tartalom a
Finom tejcsokoládé természetes vanília ízzel 32%-os kakaómassza 10 kg-os gasztrocsomagolásban. Eredeti tejcsokoládé, amely alkalmas üreges figurák, pralinék, gyümölcsök mártogatására stb. Csomagolva á 10 kgHozunk még egy finomságot - ezúttal igazi tejcsokoládét olasz
Csokoládé transzferfólia. Transzfer fólia Matelassé - fehér, rózsaszín, arany vagy tejcsokoládéra való felvitelre készült. Desszertek effektív díszítése, legyen szó piskóták végéről vagy hidegen elkészített tortalapokról, csattok, háromszög alakú vagy más alakú
Eritrittel édesített csokoládéval bevont aszalt meggy szemek. Összetevők: Aszalt meggy (30%),Édesítőszer: Eritrit, Kakaópor, Kakaóvaj, Kókuszliszt, Pálmazsír, Édesítőszer: Szteviol glikozidok Kakaó szárazanyag a bevonatban minimum 60%. Kiszerelés: 100g Mi is az Eritrit? Az
FLAP JACK ZABSZELET CSOKOLÁDÉ ÍZŰ DARABOKKAL 100g
Eredeti svájci csokoládé. Kakaótartalom: min. 40% A csokoládéban lévő rizsszirup adja meg a terméknek a teljes tej jellegét. Ajánljuk mindazoknak, akik mindennemű állati eredetű összetevőről le szeretnének mondani, illetve azoknak, akik szívesen próbálnak ki újdonságokat
Kakaótartalom: min. 37% Összetétel: tejcsokoládé 50%*, Cristallino nádcukor*, teljes tejpor 27%*, kakaóvaj*, kakaómassza*, emulgátor: szójalecitin*, bourbon vanília*. Töltet 50%: nádcukor*, mogyorókrém* 36%, kakaóvaj*, teljes tejpor*, kakaómassza*, szójalecitin*. *= ellenőrzött
Eredeti svájci csokoládé. Töltelék: 50%, kakaótartalom: min. 37% Összetétel: nádcukor*, kakaóvaj*, teljes tejpor* 19%, mandula* 12%, kakaómassza*, keményítetlen pálmazsír*, emulgátor: szójalecitin*, tonka bab, bourbon vanília* *= ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból
A LINDT EXCELLENCE 85% kakaótartalmú étcsokoládé határozott karakterrel rendelkezik. Elsőre kissé kesernyés és száraz, de a kakaóvaj lágyságának köszönhetően kiegyensúlyozott ízt kapunk. A figyelmes kóstoló könnyen felfedezheti benne a szárított gyümölcs, a medvecukor, a