Lemezes bevont öntöttvas grillsütő serpenyő, fekete, 27 x 27 cm - Jupiter Lunasol

Lemezes bevont öntöttvas grillsütő serpenyő, fekete, 27 x 27 cm - Jupiter Lunasol

Lemezes bevont öntöttvas grillsütő serpenyő, fekete, 27 x 27 cm - Jupiter Lunasol

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 17 950 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Lemezes bevont öntöttvas grillsütő serpenyő, fekete, 27 x 27 cm - Jupiter Lunasol - termékleírás

Sajátítsa el a grillezés művészetét egy öntöttvas grillserpenyővel. Akár tapasztalt mester, akár kezdő szakács, ez a serpenyő olyan eredményeket ígér, amelyek egy kerti grillel vetekednek. Minden főzőlap típushoz alkalmas, és a sütőben 260°C-ig biztonságosan használható. Az öntöttvas gyors felmelegedést és egyenletes hőeloszlást biztosít, így ideális a kívánt grillezési tulajdonságok eléréséhez. Ezenkívül a hőforrástól távol is melegen tartja az ételt. A tapadásmentes felülettel egészségesebben és minimális olajjal grillezhet. Emellett a mosás is nagyon egyszerű. Nem kell aggódnia amiatt, hogy nem tud megszabadulni a zsírtól vagy a szagtól a serpenyőből. A legjobb azonban, ha mosogatás előtt hagyja kihűlni a serpenyőt, a hősokk károsíthatja a zománcot. Csak tisztítsa meg enyhe mosószerrel és meleg vízzel. Mosogatógép használatát nem javasoljuk. A grillserpenyő robusztus kialakítása a jellegzetes bordákkal kombinálva nemcsak funkcionalitást ígér, hanem egy csipetnyi kifinomultságot is ad a konyhai készletének.

Ezt a terméket a csoportban találja Edények grillezéshez, a márkához tartozik Lunasol, az e-shopban megtalálod Solapoint.hu.

Lemezes bevont öntöttvas grillsütő serpenyő, fekete, 27 x 27 cm - Jupiter Lunasol - termék paraméterei

Lemezes bevont öntöttvas grillsütő serpenyő, fekete, 27 x 27 cm - Jupiter Lunasol - ár és elérhetőség előzményei

Lemezes bevont öntöttvas grillsütő serpenyő, fekete, 27 x 27 cm - Jupiter Lunasol - egyéb érdekes termékek

Lemezes bevont öntöttvas grillsütő serpenyő, fekete, 27 x 27 cm - Jupiter Lunasol - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?