Legjobb Anya MoMents acél medál

Legjobb Anya MoMents acél medál

Legjobb Anya MoMents acél medál

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 3 999 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Legjobb Anya MoMents acél medál - termékleírás

Legjobb Anya MoMents acél medál

A Te Édesanyád is csodálatos, aki igazán megérdemelne egy szívhez szóló ajándékot? Lepd meg Őt ! A medállal tovább bővíthető a meglévő MoMents karkötő apró figyelmességként.

A 12x10 mm méretű acél karkötőre a Legjobb Anya feliratot gravíroztuk, mellyel mindig emlékeztetheted rá, hogy bár néha kételkedik ebben, számodra ő a megfelelő Édesanya! Szívhez szóló ajándék Anyák napjára vagy bármely családi ünnepre, amikor a középpontban Ő áll. 

MoMents egyedi karkötőkhöz külön is vásárolhatóak medálok. Így idővel minden számodra fontos esemény, dátum, vagy személy meg tud jelenni a karkötődön egy medál formájában. Napi hordásra terveztük, így az acél medál nem kopik, nem színeződik el, még ha vízzel érintkezik, akkor sem.

Gravírozható acél csúszó medál. A medál 12×10×6 mm méretű.

Ez a termék a kategóriába tartozik ékszerek -, márka kínálatában szerepel R.M.ékszer MoMents, boltban megtalálod Rmekszer.hu.

Termék Legjobb Anya MoMents acél medál csoport termékei között található Acél ékszerek a márkától R.M.ékszer MoMents, boltban megtalálod Rmekszer.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja Acél medálok, a márkához tartozik R.M.ékszer MoMents, az e-shopban megtalálod Rmekszer.hu.

Legjobb Anya MoMents acél medál - termék paraméterei

Legjobb Anya MoMents acél medál - ár és elérhetőség előzményei

Legjobb Anya MoMents acél medál - egyéb érdekes termékek

Legjobb Anya MoMents acél medál - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?