Amulett egyedi MoMents acél medál

Amulett egyedi MoMents acél medál

Amulett egyedi MoMents acél medál

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 3 999 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Amulett egyedi MoMents acél medál - termékleírás

A Te varázslatod! A medálra a számodra 4 legfontosabb személy keresztnevének kezdőbetűjét gravírozzuk! (Lézer gravírozott szögletes alakú nemesacél csúszó medál - 12×10 mm méretű)  

A medál egy nyakláncra felhúzva is hordható, de alapvetően a MoMents karkötő kollekció kiegészítőjeként elérhető. A kollekciónk azért kelt életre, hogy ne csak szívünkbe, hanem ékszerként is hordhassuk ezt a varázslatot.

Egyedileg gravírozott ékszer esetén hogyan zajlik a rendelés? Nagyon egyszerű!

  • A kiválasztott termék adatlapján tudod a kért feliratot megadni a gravírozáshoz.
  • Itt tudod beállítani azt is, ha szeretnél Látványtervet kérni a gravírozás előtt.
  • Amennyiben a kiválasztott termék másik oldalát is szeretnéd gravíroztatni, válaszd a legördülő menüben az Igen lehetőséget. Ebben az esetben megjelenik egy újabb ablak, ahol a hátoldalra szánt feliratot tudod megadni.
  • A KOSÁRBA RAKOM gombra kattintással el is mented számunkra az adatokat, feliratokat.
  • Ha készen van a Kosarad, add meg az adatokat a rendeléshez (szállítási, fizetési információk), majd a véglegesítés előtt ellenőrizd a Megjegyzés a rendeléshez rovat tartalmát. Itt láthatod, milyen feliratokat adtál meg. Ha elrontottad a kért szöveget, ne ess pánikba, itt tudod módosítani! Egyszerűen írd át a megfelelőre!
  • Véglegesítsd a rendelésed! A visszaigazoló e-mailben a megrendelt termék mellett a kért feliratot is látni fogod. Amennyiben csak itt fedezed fel a hibát, küldj egy válasz emailt 24 órán belül az ügyfélszolgálatnak a helyes felirattal!

MoMents egyedi karkötőkhöz külön is vásárlohatóak medálok. Így idővel minden számodra fontos esemény, dátum, vagy személy meg tud jelenni a karkötődön egy medál formájában. Napi hordásra terveztük, így az acél medál nem kopik, nem színeződik el, még ha vízzel érintkezik, akkor sem.

Gravírozható acél csúszó medál. A medál 12×10×6 mm méretű.

Termék Amulett egyedi MoMents acél medál termékcsoporthoz tartozik ékszerek -, márka kínálatában szerepel R.M.ékszer MoMents, boltban megtalálod Rmekszer.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja Acél ékszerek a márkától R.M.ékszer MoMents, boltban megtalálod Rmekszer.hu.

Termék Amulett egyedi MoMents acél medál termékcsoporthoz tartozik Acél medálok, a márkához tartozik R.M.ékszer MoMents, az e-shopban megtalálod Rmekszer.hu.

Amulett egyedi MoMents acél medál - termék paraméterei

Amulett egyedi MoMents acél medál - ár és elérhetőség előzményei

Amulett egyedi MoMents acél medál - egyéb érdekes termékek

Amulett egyedi MoMents acél medál - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?