Könyv formájú fa doboz 21x27.5x7 cm (fa félkész termékek kreatív)

Könyv formájú fa doboz 21x27.5x7 cm (fa félkész termékek kreatív)

Könyv formájú fa doboz 21x27.5x7 cm (fa félkész termékek kreatív)

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 4 400 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Könyv formájú fa doboz 21x27.5x7 cm (fa félkész termékek kreatív) - termékleírás

Könyv formájú fa doboz 21x27.5x7 cm Könyv formájú fa doboz és a fából készült termékek nagy népszerűségnek örvendenek. A modern kreatív technikák szórakozást biztosítanak mint gyerekeknek úgy a felnőtteknek. Készítsen velünk fa dekoratív tárgyakat, amelyek otthonában egyedi dizájnos elemként kiemelkedhetnek. Díszíthetjük decoupage technika segítségével, repesztő rendszerekkel, lakkozhatjuk, aranyozás, patinálás és sok más technika alkalmazásával sekorálhatjuk Készítsen gyönyörű ékszerdobozokat, ajándék tárgyakat a barátainak, csodás képkereteket és sok más dekoratív tárgyat. Csak egy kis kreativitás és kézügyesség és örömet szerezhet nem csak magának de ismerőseinek is. termék paramétereifából készült Könyv formájú doboz kreatív alkotásrafenyőfábóllakkozatlanzár nélkülnegyon precíz kidolgozásdoboz külső mérete 21 x 27.5 x 7 cmdoboz belső mérete: 17 x 24 x 6.5 cm Fotógaléria

Termék Könyv formájú fa doboz 21x27.5x7 cm (fa félkész termékek kreatív) termékcsoporthoz tartozik Kreatív könyvek, az eladó ajánlatában Kreativhaz.hu.

Könyv formájú fa doboz 21x27.5x7 cm (fa félkész termékek kreatív) - termék paraméterei

Könyv formájú fa doboz 21x27.5x7 cm (fa félkész termékek kreatív) - ár és elérhetőség előzményei

Könyv formájú fa doboz 21x27.5x7 cm (fa félkész termékek kreatív) - egyéb érdekes termékek

Könyv formájú fa doboz 21x27.5x7 cm (fa félkész termékek kreatív) - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?