Kiegészítésül Purina Dentalife DuraPlus snackhez: zooplus pet selfie snackcsipesz #666866

Kiegészítésül Purina Dentalife DuraPlus snackhez: zooplus pet selfie snackcsipesz #666866

Kiegészítésül Purina Dentalife DuraPlus snackhez: zooplus pet selfie snackcsipesz #666866

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 1 490 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Kiegészítésül Purina Dentalife DuraPlus snackhez: zooplus pet selfie snackcsipesz - termékleírás

Élvezetes snackfogyasztás és rágcsálás, ami egyben a fogápolást is támogatja? Igen, a Purina Dentalife DuraPlus rágósnack mindezt lehetővé teszi. Az itt kínált ízletes rágórudacskák felnőtt, kis mérettű kutyák számára ideálisak. A fogápoló finomságok különleges textúrájú, csavart rudakból állnak. Ez nemcsak extra hosszú rágásélményt biztosít, hanem barázdáinak köszönhetően a rudacskák egészen a fogínypereméig tudnak hatolni, és így elősegíthetik az általános szájhigiéniát, valamint a friss leheletet. A Purina Dentalife DuraPlus kis méretű kutyáknak szánt változata (is) cukormentes, és alacsony zsírtartalmú összetételének köszönhetően ideális kiegészítője kutyája kiegyensúlyozott étrendjének. A Purina Dentalife DuraPlus kis méretű kutyáknak jellemzői vázlatosan: Funkcionális snack 7-12 kg-os kis testű kutyáknak Csavart forma és különleges textúra: hosszan tartó rágásra ösztönöz, lehetővé teszi a fogakhoz való alapos hozzáférést, támogatja a tisztítást egészen a fogíny pereméig Optimális szájhigiénia: csökkentheti a lepedék kialakulásának kockázatát, és elősegítheti a friss leheletet Zsírszegény: a kiegyensúlyozott étrend ideális kiegészítője Válogatott összetevők: cukrot és mesterséges színezékeket mellőző, ízletes receptúra Vitaminokkal és ásványi anyagokkal Praktikus, visszazárható tasakban

Kiegészítésül Purina Dentalife DuraPlus snackhez: zooplus pet selfie snackcsipesz - termék paraméterei

Kiegészítésül Purina Dentalife DuraPlus snackhez: zooplus pet selfie snackcsipesz - ár és elérhetőség előzményei

Kiegészítésül Purina Dentalife DuraPlus snackhez: zooplus pet selfie snackcsipesz - egyéb érdekes termékek

Kiegészítésül Purina Dentalife DuraPlus snackhez: zooplus pet selfie snackcsipesz - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?