Kiegészítésül Purina Dentalife DuraPlus snackhez: zooplus pet selfie snackcsipesz #666839

Kiegészítésül Purina Dentalife DuraPlus snackhez: zooplus pet selfie snackcsipesz #666839

Kiegészítésül Purina Dentalife DuraPlus snackhez: zooplus pet selfie snackcsipesz #666839

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 1 490 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Kiegészítésül Purina Dentalife DuraPlus snackhez: zooplus pet selfie snackcsipesz - termékleírás

Ilyen szórakoztató is tud lenni a mindennapi fogápolás! A Purina Dentalife DuraPlus nagy méretű kutyáknak készülő jutalomfalat ízletes rágórúd, amely extra hosszú rágásélményt ígér, és finom ízzel kényezteti négylábú barátját. A rudacskák különleges, csavart formájuknak és kompakt állaguknak köszönhetően támogatják a fogtisztítást - egészen a fogíny pereméig. A fogkőképződést is csökkenthetik, valamint segíthetnek a lehelet frissítésében is. A kutyasnack természetes alapanyagokból készül, és nem tartalmaz hozzáadott cukrot. Alacsony zsírtartalmú receptúrájának köszönhetően jól illeszkedik a kalóriatudatos, kiegyensúlyozott életmódba. A nagy testű kutyáknak szánt Purina Dentalife DuraPlus vitaminokkal és ásványi anyagokkal gazdagított, s tökéletesen alkalmas a vitálanyagokban gazdag étrend kiegészítésére. A Purina Dentalife DuraPlus nagy méretű kutyáknak jellemzői vázlatosan: Fogápoló snack nagy termetű (25-40 kg) felnőtt kutyáknak Természetes nyersanyagokkal: válogatott összetevőkkel készül Hosszan tartó rágásélmény: csavart forma és kompakt textúra a rágás extra hosszan tartó élvezetéért Támogatja a fogápolást: hozzájárulhat a fogkőképződés mérsékléséhez, segíthet a fogíny pereméig történő fogtisztításában és a friss lehelet elősegítésében Hozzáadott vitaminokkal és ásványi anyagokkal: jól illeszkedik a vitálanyagokban gazdag étrendbe Alacsony zsírtartalmú: ideális a kiegyensúlyozott táplálkozáshoz Magas fokon elfogadott: ízletes receptúrájának köszönhetően Hozzáadott cukor nélkül Mesterséges színezékektől mentes

Kiegészítésül Purina Dentalife DuraPlus snackhez: zooplus pet selfie snackcsipesz - termék paraméterei

Kiegészítésül Purina Dentalife DuraPlus snackhez: zooplus pet selfie snackcsipesz - ár és elérhetőség előzményei

Kiegészítésül Purina Dentalife DuraPlus snackhez: zooplus pet selfie snackcsipesz - egyéb érdekes termékek

Kiegészítésül Purina Dentalife DuraPlus snackhez: zooplus pet selfie snackcsipesz - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?