Kesztyű Rab Pivot GTX Glove black/BL

Kesztyű Rab Pivot GTX Glove black/BL

Kesztyű Rab Pivot GTX Glove black/BL

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 49 708 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Kesztyű Rab Pivot GTX Glove black/BL - termékleírás

Kesztyű Rab Pivot GTX Glove black/BL Műszaki kesztyűk a téli hegymászáshoz, ahol elengedhetetlen a kezed meleg és száraz tartása. Ezen felül a 3D-s felépítés hagyja a kezed Venazését. A mély fagy tökéletes körülményeket teremtett. Hamarosan belép a falba, és gyönyörű hegymászás kilátásaival. A tél azonban nagyon jó, és Enjoyni fogja a színpadot. SzerencsVenae ezek a Rab kesztyűk Primaloft® hőszigeteléssel vannak felfegyverkezve, hogy minden ujjával visszatVenahessenek a falhoz. A GORE-TEX® membrán eltávolítja a nedvességet belülről, és kívülről hagyja a kezéből. Minden vágással szilárdan megfogja a fegyvereket, és a csavarDovod fúrásakor nem veszíti el az Venaintését. Ennek köszönhetően a 3D felépítés és a kesztyű előre hajlított. És ha rosszabb lesz az idő, húzza le egyik kezével a magas mandzsettát - és csukja be a kezét a hó és a szél ellen. Főbb jellemzők Súly: 198 g Anyag: tartós, elasztikus nylon, DWR kivitelben Membrán: GORE-TEX® Active Hőszigetelés: Primaloft® Gold 170g / m2, Primaloft® Grip Control tenyVena 100g / m2 Előre hajlított alak a biztonságos jégkorong-fogáshoz 3D textúrájú kialakítás a kézben tartáshoz Csuklóvédelem Pittards® Amortan bőrpálma Bőr megerősítések a nyitott területeken Finom Bemberg bélés 'Zsebkendő' az orr törléséhez a hüvelykujj hátulján Egy kézzel vezVenaelhető mandzsetta Levehető csuklópánt Kesztyű » Szabadidő, városi kesztyű » Kesztyű Rab Pivot GTX Glove black/BL

Termék Kesztyű Rab Pivot GTX Glove black/BL termékcsoporthoz tartozik Téli kesztyű, a márkához tartozik Rab, az e-shopban megtalálod Gamisport.hu.

Kesztyű Rab Pivot GTX Glove black/BL - termék paraméterei

nagyságL
nagyságM
nagyságS
nagyságXL
nagyságXXL
IntrastatKesztyű ostatní-0,30-62160000
KategóriaKesztyű, Téli kesztyű, Hegymászás
MárkaRab
E-shopGamisport.hu

Kesztyű Rab Pivot GTX Glove black/BL - ár és elérhetőség előzményei

Kesztyű Rab Pivot GTX Glove black/BL - egyéb érdekes termékek

Kesztyű Rab Pivot GTX Glove black/BL - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?