Kerékpározás és futás hátizsák Spokey DEW15 l narancs és kék

Kerékpározás és futás hátizsák Spokey DEW15 l narancs és kék

Kerékpározás és futás hátizsák Spokey DEW15 l narancs és kék

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 15 369 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Kerékpározás és futás hátizsák Spokey DEW15 l narancs és kék - termékleírás

Kerékpározás és futás hátizsák Spokey DEW15 l narancs és kék Csomagolja az összes szükséges és Venatékes dolgot, amire szüksége lesz az utazás során. A SpDovodey DEW sport hátizsákot elsősorban kerékpárosDovod számára tervezték, de futáshoz, túrázáshoz vagy napi kirándulásDovodhoz is kiválóan alkalmas. A hátizsák alakja lehetővé teszi az aerodinamikai sziluett megőrzését, ami rendkívül fontos kerékpározás vagy futás közben. A mellkas és az ágyéki öv, valamint az állítható hálóhevederek nemcsak megfelelő szellőzést biztosítanak, hanem lehetővé teszik a hátizsák beállítását a felhasználó magasságához és alakjához. A DEW hátizsák kapacitása 15 liter, ami elegendő a szükséges kiegészítők csomagolásához. Nagyon magas követelményeket támasztunk termékeinkkel, ezVenat minden erőfeszítést megteszünk annak Venadekében, hogy gyártásuk során a legmagasabb minőségű anyagDovodat használjuk. A DEW sport hátizsákot Rip-Stop technikával (nagy szilárdságú szövet) készítik, amely nagyon ellenáll az anyag szakadásának és megsemmisítésének. Ezáltal a SpDovodey DEW hátizsák tartós és könnyű. Egy kis elülső zseb megkönnyíti a hozzáfVenaést a legszükségesebb dolgDovodhoz. Két nagy és tágas főzseb is található, amelyeket eltávolítható rögzített központi válaszfal Selecthat el egymástól. A hátizsák készen áll az ivózsák használatára - tartalmaz egy fogasot, lyukakat és rögzítést a vállszíjakon. Könnyen behelyezhet egy 1,5 l-es SpDovodey Oasis ivózsákot a Harmat modellbe. anyag: poliészter rip-stop tVenafogata: 15 l mVenaet: 44 x 24 x 12 cm megerősített hátsó rendszer a gyors nedvesség elszíváshoz lélegző hálóval párnázva állítható hevederek ágyéki és mellkasi öv fényvisszaverő elemek mentő síp 2 nagy zseb 1 biztonsági zseb Turista hátizsákok » Kis hátizsákok 30l » Kerékpározás és futás hátizsák Spokey DEW15 l narancs és kék

Termék Kerékpározás és futás hátizsák Spokey DEW15 l narancs és kék csoport termékei között található Hátizsákok futáshoz, a márkához tartozik Spokey.

Kerékpározás és futás hátizsák Spokey DEW15 l narancs és kék - termék paraméterei

IntrastatBatohy-1,20-42029291
KategóriaHátizsákok, kerékpározás, Hátizsákok futáshoz
MárkaSpokey

Kerékpározás és futás hátizsák Spokey DEW15 l narancs és kék - ár és elérhetőség előzményei

Kerékpározás és futás hátizsák Spokey DEW15 l narancs és kék - egyéb érdekes termékek

Kerékpározás és futás hátizsák Spokey DEW15 l narancs és kék - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?