Kerbl Pet foglalkoztató asztal kisállatoknak - Ø 19 cm

Kerbl Pet foglalkoztató asztal kisállatoknak - Ø 19 cm

Kerbl Pet foglalkoztató asztal kisállatoknak - Ø 19 cm

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 7 420 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Kerbl Pet foglalkoztató asztal kisállatoknak - Ø 19 cm - termékleírás

A gondolkodásra és tanulásra ösztönző játékokon keresztüli kognitív kihívások fontos részét képezik a változatos mindennapoknak, és jelentősen hozzájárulnak bundás kis barátja elégedettségéhez és kiegyensúlyozottságához. A Kerbl Pet foglalkoztatójátéka két egymás fölé helyezett fakorongból áll, amelyek felső részét el kell fordítani addig, amíg a lyukon át meg nem nyílik az út az alsó korongban elrejtett finomságokhoz. Már ennek a kreatív feladatnak a megoldása is fizikai és szellemi aktivitást igényel, így ez a játék fejleszti a mancsügyességet és az intelligenciát. Ráadásul az ügyességet azonnal egy finom falat jutalmazza, ami növeli az önbizalmat és ezáltal az általános jó közérzetet.Az alján található gumipettyek megakadályozzák a játék elcsúszását, és ezáltal megkönnyítik a falap forgatását. A Kerbl Pet foglalkoztatójáték kezeletlen, valódi fából készült, ezért az egészségre ártalmatlan és meg is rágható. Az alsó lap tisztításához a felső könnyen levehető.A Kerbl Pet foglalkoztató korong jellemzői:Motiváló játék kisállatoknakJutalomfalattal tölthető: a fedél elfordítható a rejtett finomságok eléréséhez3 mélyedés a finomságoknak: különböző méretekben - rágcsálnivalókkal, gyümölcsökkel és zöldségekkel tölthető megElfoglaltság és játék: a ketrec mindennapjainak változatosságáértKönnyen tisztítható: a fedél egyszerűen levehetőKezeletlen, valódi fából készült: egészségre ártalmatlan, természetes anyag, rágcsálásra is alkalmasCsúszásgátlóval: az alján lévő gumipettyek megakadályozzák a játék elcsúszásátSzín: natúrAnyag:Forgó korongok: valódi fa (kezeletlen)Csavarozott pánt: fémMéret:Teljes méret: kb. Ø 19 cmTisztítási útmutató: rendszeresen törölje le nedves törlőronggyalFigyelmeztetés:Mint minden más termék használata során, az ezzel a játékkal történő foglalkoztatás közben is figyelnie kell az állatra. Kérjük, rendszeresen ellenőrizze a játék épségét, és ha sérültnek vagy hiányosnak találja, cserélje le, máskülönben nem zárható ki az állat sérülése.

Termék Kerbl Pet foglalkoztató asztal kisállatoknak - Ø 19 cm termékcsoporthoz tartozik Asztali játékok, a márkához tartozik Kerbl Pet, az eladó ajánlatában Zooplus.hu.

Kerbl Pet foglalkoztató asztal kisállatoknak - Ø 19 cm - termék paraméterei

Kerbl Pet foglalkoztató asztal kisállatoknak - Ø 19 cm - ár és elérhetőség előzményei

Kerbl Pet foglalkoztató asztal kisállatoknak - Ø 19 cm - egyéb érdekes termékek

Kerbl Pet foglalkoztató asztal kisállatoknak - Ø 19 cm - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?