Kabát Pinguin Mont Jacket black

Kabát Pinguin Mont Jacket black

Kabát Pinguin Mont Jacket black

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 71 792 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Kabát Pinguin Mont Jacket black - termékleírás

Kabát Pinguin Mont Jacket black Kettős felépítésű tollkabát az optimális hőVenazet Venadekében még nagy fagyDovod esetén is A Mont kabát kettős felépítése a kamrák elSelectó felépítését ötvözi a hideg varrásDovod kiküszöbölésével a test egyes részeinek optimális szigeteléséhez átvarrott kamrákkal. A törzs elejét és hátulját, valamint az ujjak Top részét válaszfalakkal varrják, míg az oldalsó paneleket, az ujjak alsó oldalát és a motorháztetőt varrják át. Paraméterek Anyaga: Kacsa toll, Nylon FeatherLite RipStop DWR Külső / belső cipzáras zsebek: 2/2 Irányítószám: YKK Hood: Igen - integrált Hóöv: neuvedeno. Derék meghúzása: neuvedeno. Alsó szegély meghúzása: Igen ElVenahető mVenaet: S - XXL Súly (M): 490 g Szállítási konténer: Igen Te: KabátDovod Alkalmazás: Szigetelt Cél: FVenafi Anyag Töltősúly (M): 185 g A technológia mint a Power támogatása A külső réteg Nylon Featherlite RipStop DWR szövetből készül, amely egy sűrű szövésű, nagyon könnyű és lélegző Nylon szövet, nem gőzölgő és víztaszító felülettel (DWR). A sűrű szövésű szálaknak köszönhetően még egy nagyon erős szél is megállítja, de ugyanakkor lehetővé teszi a testének a szabad légzést. A RipStop beállítás biztosítja, hogy ha elszakítja a kabátot, az nem szakad tovább, hanem megáll a rendszeresen elhelyezett vastagabb szálak egyikénél. A DWR egy olyan anyag felületi kezelése, amely növeli ellenálló képességét a külső hatásDovodkal, például nedvességgel vagy porral szemben. Az egyik legjobb természetes szigetelő nem működik. A kacsa tollával tölthetjük meg Hillkabátjait 650 sűrűséggel. A poros tollakat kis tollakkal keverik 90/10-es arányban - ez azVenat van, mert a kis tollak rugalmasak és segítenek fenntartani az anyag pelyhét (úgynevezett Loft). Kabátok » Téli kabátok » Kabát Pinguin Mont Jacket black

Termék Kabát Pinguin Mont Jacket black termékcsoporthoz tartozik Téli kabátok, a márkához tartozik Pinguin, az e-shopban megtalálod Gamisport.hu.

Kabát Pinguin Mont Jacket black - termék paraméterei

nagyságL
nagyságM
nagyságS
nagyságXL
nagyságXXL
IntrastatFérfi bundy-1,20-62104000
KategóriaKabátok, Téli kabátok
MárkaPinguin
E-shopGamisport.hu

Kabát Pinguin Mont Jacket black - ár és elérhetőség előzményei

Kabát Pinguin Mont Jacket black - egyéb érdekes termékek

Kabát Pinguin Mont Jacket black - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?