A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 36 100 Ft
Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.
Univerzális cukrászati keverék Sokoldalú az öntött súrlódási termékek széles skálájához - süteményekhez, süteményekhez, bárányokhoz, muffinokhoz és süteményekhez. Stabil, és jól tartja az egyéb összetevőket, beleértve a csokoládét, a gyümölcsöt és a tölteléket. Az univerzális keverék ezért diófélék, kakaó, kókuszdió, túró, gyümölcs töltelékek vagy csokoládék felhasználásával változtatható. Recept olajjal: 1200 g Jung Basis, 600 g olaj, 700 g tojással. Keverjük össze az összes összetevőt a lárvával a habverő 3. fokozatához 3 percig. Vaj recept: 1200 g Jung Basis, 600 g vaj, 600 g tojás melange. Keverjük össze az összes összetevőt lirával a habverő első fokozatában 4 percig. Szállított csomag 25 kg, ár / csomag Összetevők: cukor, búzaliszt, búzakeményítő, sütőszerek (difoszfátok E450, nátrium-karbonát E500), savópor [TEJ], emulgeáló szerek (az E471 zsírsav mono- és digliceridjei, a zsírsav mono- és diglicerideinek észterei az E472b tejsavval, poligliceridek) zsírsavakkal E475), glükózszirup, sűrítő (xantán E415), sovány tejpor, ehető só, aroma, természetes aroma, kurkuma kivonat.
Univerzális cukrászati keverék | Sokoldalú az öntött súrlódási termékek széles skálájához - süteményekhez, süteményekhez, bárányokhoz, muffinokhoz és süteményekhez. Stabil, és jól tartja az egyéb összetevőket, beleértve a csokoládét, a gyümölcsöt és a tölteléket
Univerzális cukrászati keverék. Univerzálisan alkalmazható keverék az öntött dörzsölt masszából készült termékek széles skálájához - süteményekhez, tortákhoz, báránykákhoz, muffinokhoz és tortahéjakhoz. Stabil és jól tartja a többi összetevőt, beleértve a
Linzer tészta keverék. Keverék linzer tészta előállításához - mindkét klasszikus vágva vagy permetezve. Könnyű feldolgozás, kiváló eredmény. A tészta megtartja formáját és nem folyik, a sült ropogós, de szilárd, nem törik össze. Szállított súly 12500g | Receptek:
Világos piskóta tészta keverék 5kg. | Keverék felvert piskóta előállításához. Hozzáteszi a nagy mennyiséget, rugalmasságot, finom porózus szerkezetet, jó tartósságot. Különösen alkalmas redőnyökhez és corpora-hoz. | Szeletek: 1000 g piskóta 100 könnyű, 750 g tojással, 100 g
Linzer tészta keverék Keverék linzertészták készítéséhez - klasszikus vágott vagy permetezett formában. Egyszerű feldolgozás, kiváló eredmény. A tészta megtartja az alakját és nem olvad el, a megsült tészta ropogós, de szilárd, nem törik. Szállítási súly 500g | Receptek:
Szandra Velvet teljes keveréke a népszerű öntött tészták piros színű előállításához. A csomag 1 kg keveréket tartalmaz a népszerű Red Velvet corpus elkészítéséhez. Nem tartalmaz AZO-színezékeket. | RED VELVET RECEPT: | Ajánlott adagolás: 0,5 kg Sandra Velvet, 325 g víz, 90 g
Sandra Velvet komplett keverék a népszerű sütemények/tészták gyártásához piros színben - gasztrocsomagolás. A csomag 5 kg keveréket tartalmaz a népszerű Red Velvet torta elkészítéséhez. Nem tartalmaz AZO színezéket.A Red Velvet torta neve és eredeti receptje állítólag a New
Keverék lágy barna piskóta készítéséhez, 3,5% gesztenyelisztet tartalmaz. Gesztenyés keverék lágy barna piskóta készítéséhez, 3,5% gesztenyelisztet tartalmaz. Az édes programkeverékeket különböző édes sütemények készítésekor fogja értékelni. Ízesített keverékek
Kész keverék a sötét korpuszhoz. Sötét korpusz: | Kész keverék a sötét tésztához, csak 650 ml vizet és 180 g olajat adunk hozzá. Keverje össze a hozzávalókat, és hagyja pihenni 5 percig. Öt perc múlva gyúrja a keveréket röviden simára, és adagolja a formákba. Süssük
Narancs ízű piskótatészta keverék világos narancssárga színben. Gloria narancs keverék narancs ízű piskótatészta előállítására világos narancssárga színben. | Különféle édes sütemények készítésekor értékelni fogja az édes program keverékeit. Az ízesített keverékek
Keverék világosbarna piskóta előállításához, amely 27,3% tönkölylisztet tartalmaz. Gloria Špaldová keverék lágy piskóta előállításához világosbarna színben, 27,3% tönkölyliszt és 12,4% napraforgómag tartalommal. | Különféle édes sütemények készítésekor értékelni
Komplett keverék a hidegen égetett tészta nagyon egyszerű elkészítéséhez. Képviselőfánk, csiperkék, francia craquelin, profiteroles vagy eclair, ezt mind elkészítheti a kész Paloma mixszel. Komplett tészta keverék - pl. banán alakú sütemények, képviselőfánk, csiperke,
Csokoládé ízű keverék lágy piskóta előállításához, sötétbarna színben. Gloria Csokoládé Prémium keverék lágy piskóta előállításához, csokoládé ízű, sötétbarna színben. | Különféle édes sütemények készítésekor értékelni fogja az édes program keverékeit. Az
Csokoládé ízű keverék lágy piskóta előállításához, sötétbarna színben. Gloria Csokoládé Prémium keverék lágy piskóta előállításához, csokoládé ízű, sötétbarna színben. | Különféle édes sütemények készítésekor értékelni fogja az édes program keverékeit. Az
Világos narancssárga színű, narancsos ízű, lágy piskóta készítésére szolgáló keverék. Gloria Orange keverék egy világos narancssárga színű, narancs ízű, lágy piskóta készítéséhez. | Az édes program keverékeit a különböző típusú édes sütemények
A tésztát tegye forrásban lévő, sós vízbe. Hogy elkerülje az összetapadást néhányszor keverje meg, majd ízlés szerint,újraforrástól számított, 6-10 percig főzze. Összetevők: 100% kukoricaliszt
Az élesztőt a liszttel keverjük el, a tésztát kelesszük. Felhasználható kenyérfélék, sütemények sütéséhez. A zacskó tartalma (9 g) 500 g liszthez elegendő. Emulgátort nem tartalmaz. Összetétel: ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó gabonaalapon kultivált
Új univerzális keverék növényi, állati tejszínhab, valamint vaj, margarin keményítésére. Az elkészítés abból áll, hogy a keveréket hideg vízzel összekeverjük, és tejszínhabba, zsírokba keverjük. Színes és kellemes ízű masszát fog kapni. A karalábéval azonos felületű
Új univerzális keverék növényi, állati tejszínhab, valamint vaj, margarin keményítésére. Az elkészítés abból áll, hogy a keveréket hideg vízzel összekeverjük, és tejszínhabba, zsírokba keverjük. Színes és kellemes ízű masszát fog kapni. A karalábéval azonos felületű
Új univerzális keverék növényi, állati tejszínhab, valamint vaj, margarin keményítésére. Az elkészítés abból áll, hogy a keveréket hideg vízzel összekeverjük, és tejszínhabba, zsírokba keverjük. Színes és kellemes ízű masszát fog kapni. A karalábéval azonos felületű
Új univerzális keverék növényi, állati tejszínhab, valamint vaj, margarin keményítésére. Az elkészítés abból áll, hogy a keveréket hideg vízzel összekeverjük, és tejszínhabba, zsírokba keverjük. Színes és kellemes ízű masszát kap. A karalábéval azonos felületű
A hagyományos nokedlihez megtévesztésig hasonlító, egészséges lisztekből álló keverék, mely kiadós adagjával egy teljes család számára nyújt finom köretet. A HAGYOMÁNYOS NOKEDLI KEVERÉK egy teljes család számára kínál magyaros köretet a finom pörköltek, szószos húsok
Új univerzális keverék növényi, állati tejszínhab, valamint vaj, margarin keményítésére. Az elkészítés abból áll, hogy a keveréket hideg vízzel összekeverjük, és tejszínhabba, zsírokba keverjük. Színes és kellemes ízű masszát kap. A karalábéval azonos felületű
Karina KAKAO MIX 21%-os kakaótartalommal kakaótöltelék gyártásához. Univerzális keverék a növényi, állati tejszínhab és a vaj, margarin keményítéséhez. Az elkészítés lényege, hogy a keveréket vízzel összekeverjük, és habtejszínbe, zsírokba keverjük. Színes és