Ízléses szék Nasia - szürke / króm lábak

Ízléses szék Nasia - szürke / króm lábak

Ízléses szék Nasia - szürke / króm lábak

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 38 190 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Ízléses szék Nasia - szürke / króm lábak - termékleírás

Ízléses szék Nasia - szürke / króm lábak A Nasia ízléses szék tiszta kivitelben, ultra vékony lábakkal kombinálva, egyszerű ugyanakkor bájos eleganciájával elvarázsolja Önt. Tervezésének és kivitelezésének köszönhetően a szék kényelmes és tágas ülőhelyet biztosít.Az ülés sima felületű, kiváló minőségű PU anyagból készül párnával, amely exkluzív megjelenést kölcsönöz.A szék tartós és stabil felépítése magas szilárdságú acélból készül. Méretek: 48,5 x 54,0 x 85,5 cm (Szélesség x mélység x magasság) Anyag: PU, fém acél, műanyag Szín / lábak: szürke / krómozott A szék 4 darabos készletként kerül értékesítésre, az ár 1 darabra vonatkozik.

Ezt a terméket a csoportban találja Műanyag székek, márka kínálatában szerepel Dkton, a színes változat 8c8c8c, az anyag az műanyag az e-shop kínálatában Estilofina.hu.

Ízléses szék Nasia - szürke / króm lábak - termék paraméterei

Szín8c8c8c
AnyagMűanyag
KategóriaSzékek, Műanyag székek
MárkaDkton
Szín8c8c8c
Anyagműanyag
E-shopEstilofina.hu

Ízléses szék Nasia - szürke / króm lábak - ár és elérhetőség előzményei

Ízléses szék Nasia - szürke / króm lábak - egyéb érdekes termékek

Ízléses szék Nasia - szürke / króm lábak - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?