Infravörös LED fénypanel inSPORTline Supetar  fekete

Infravörös LED fénypanel inSPORTline Supetar fekete

Infravörös LED fénypanel inSPORTline Supetar  fekete

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 999 999,99 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Infravörös LED fénypanel inSPORTline Supetar fekete - termékleírás

Infravörös nagy állítható panel 1000 LED diódával és mobil állvánnyal. Az inSPORTline Supetar infravörös LED panel készen áll arra, hogy bármilyen helyzetben energiát adjon neked! A panel mozgatható és a világítási szög függőleges, valamint vízszintes helyzetbe állítható. Ezenkívül az állvány alapja úgy van kialakítva, hogy egy ágy vagy nyugágy elférjen a panel alatt.  A panel 1000 LED- del van felszerelve, amelyek piros (PIROS) és közeli infravörös fényt (NIR) bocsátanak ki. A vörös fény a szem számára látható, és a test főként a bőrön keresztül nyeli el. Technikai adatok: mobil infravörös LED panel  szög beállítás időtartam beállítása (max. 30 perc) zárható vezérlőpanel digitális kijelző biztonsági gomb intenzitás beállítási lehetőség falra akasztható, állítva vagy a földön fektetve is alkalmazható a fény a bőrön keresztül szívódik fel - használd a panelt ruha nélkül vagy csak fehérneműben használat időtartama: 1-10 perc (napi 2-3 alkalommal) használat: 15-40 cm távolságban intenzitási szintek száma: 10 fény hullámhossza: piros: 660 nm NIR (közeli infravörös): 850 nm a fénysugárzás közelítő intenzitása a távolsághoz viszonyítva: >100 mW/cm 2 15 cm távolságra LED lámpák száma: 1000 fényteljesítmény: 1000 x 3 W megvilágítási szög: 30°, 60° frekvencia: 50/60 Hz panel méretei: 192 x 61,5 x 10,5 cm az alap mérete kerekekkel: 88,5 x 88 cm a vezérlőpanel magassága a talajtól: 92 cm teljes méretek: 192,5 x 88 x 127 cm súlya: 116 kg áramforrás: 100-240V A inSPORTLine LED termékek nem minősülnek orvostechnikai eszköznek. Minden rendelkezésre bocsátott információ és anyag, beleértve a tudományos tanulmányokat is, kizárólag oktatási célokat szolgál, és nem célja a inSPORTLine LED termékek biztonságosságának vagy hatékonyságának bizonyítása bármely betegség diagnózisában, kezelésében vagy megelőzésében. Az inSPORTLine LED termékek és a közölt információk nem helyettesítik a szakszerű orvosi tanácsadást, nem diagnosztizálnak orvosi problémákat, és nem adnak orvosi ajánlásokat. Használat előtt feltétlenül konzultáljon orvossal, különösen, ha már meglévő egészségügyi problémái vannak, vagy bármilyen gyógyszert szed. Az egyéni eredmények változhatnak.

Termék Infravörös LED fénypanel inSPORTline Supetar fekete termékcsoporthoz tartozik Infravörös panelek a márkától Insportline, a színes változat fekete az e-shop kínálatában insportline.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja LED panelek, márka kínálatában szerepel Insportline, a színes változat fekete, boltban megtalálod insportline.hu.

Infravörös LED fénypanel inSPORTline Supetar fekete - termék paraméterei

Infravörös LED fénypanel inSPORTline Supetar fekete - ár és elérhetőség előzményei

Infravörös LED fénypanel inSPORTline Supetar fekete - kapcsolódó blogcikkeket

Hogyan spóroljunk árammal?

A villamos energia fogyasztás jelentős költségtételt jelent a családi költségvetésben.

Infravörös LED fénypanel inSPORTline Supetar fekete - egyéb érdekes termékek

Infravörös LED fénypanel inSPORTline Supetar fekete - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?