Howlit ezüst színű drót medál

Howlit ezüst színű drót medál

Howlit ezüst színű drót medál

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 629 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Howlit ezüst színű drót medál - termékleírás

Szolidan elegáns ásvány medál azoknak a hölgyeknek, akik a visszafogott elegancia hívei a munkahelyükön, és a mindennapokban is. Alkalmi öltözékéhez is tökéletes. Örök klasszikus ajándék, melyet bátran adhatunk ajándékba olyanoknak, akikről tudjuk, kedvelik az ásványokat.

A 10 mm-es valódi howlit ásvány gyöngyöt dekoratívan öleli körül az ezüst színű drót ennél a medálkánál. Minden medálnál a drót hajlítása kézzel történik, valódi kézműves munka.

A medál mérete: 17×12 mm.

A medálhoz ne felejts el választani nyakláncot is kínálatunkból, ha még nincs!

Amit a howlitról érdemes tudnod:  A howlitot Henry How-ról, egy 19-ik századi ásványkutatóról nevezték el, aki elsőkét talált rá erre a sokoldalú kőre. A howlit festetlenül matt fehér, vagy elefántcsont-színű, barnás-feketés-márványos erezettel.  Lelki gyógyhatás:  A howlit támogatja az ítélőképességünket, erősíti az akaratot és a kitartást, ezzel együtt csökkenti a stressz szintünket. Mivel fejleszti együttérzésünket mások iránt, így másokkal szemben nagyobb nyíltsággal, elfogadókészséggel tudunk fellépni.  Testi gyógyhatás:  A howlit szabályozza az anyagcserét, csökkenti a folyadékraktározást. A súlyproblémákkal küzdők kövének tartják, mivel segíti a fogyást és a salaktalanítást. Szabályozza a savháztartást, segít gyomorégés, bélzavarok és hányinger esetében. Feloldja blokádjainkat, amelyek gátlásokat és komplexusokat okoznak.  Hozzárendelt mágikus hatás:  A párnánk alá helyezve megvéd a rémálmok ellen és mély, nyugodt alvással ajándékoz meg.  Csillagjegyei: Mérleg, Ikrek  Csakrái: Napfonatcsakra, Szakrális csakra

 

 

Figyelem! Az ásványokat, kristályokat az őskor óta használják a test, a lélek és az érzelmek harmonizálására. Az ókori kultúrákban kifejezetten elterjedtek voltak. Az évezredek alatt számtalan tudás és tapasztalat gyűlt össze róluk. Ásvány ékszereink leírásánál a meghatározó szakirodalom alapján készült összegzések olvashatók. Fontos! Az ásvány ékszerek viselése, az ásványok és kristályok gyógyításban, alternatív terápiaként való használata nem helyettesíti a modern orvostudományt, a gyógyszeres kezelést. Betegség esetén az öngyógyítás helyett kérjük, forduljon szakemberhez!

Termék Howlit ezüst színű drót medál csoport termékei között található ékszerek -, márka kínálatában szerepel R.M.ékszer Ásvány medálok, boltban megtalálod Rmekszer.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja Ezüst ékszer, a márkához tartozik R.M.ékszer Ásvány medálok, az e-shopban megtalálod Rmekszer.hu.

Termék Howlit ezüst színű drót medál termékcsoporthoz tartozik Ezüst medálok a márkától R.M.ékszer Ásvány medálok, boltban megtalálod Rmekszer.hu.

Howlit ezüst színű drót medál - termék paraméterei

Howlit ezüst színű drót medál - ár és elérhetőség előzményei

Howlit ezüst színű drót medál - egyéb érdekes termékek

Howlit ezüst színű drót medál - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?