Gránát ezüst színű drót medál

Gránát ezüst színű drót medál

Gránát ezüst színű drót medál

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 699 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Gránát ezüst színű drót medál - termékleírás

Szolidan elegáns ásvány medál azoknak a hölgyeknek, akik a visszafogott elegancia hívei a munkahelyükön és a mindennapokban is. Alkalmi öltözékéhez is tökéletes. Örök klasszikus ajándék, melyet bátran adhatunk ajándékba olyanoknak, akikről tudjuk, hogy kedvelik az ásványokat.

A 10 mm-es valódi gránát ásvány gyöngyöt dekoratívan öleli körül az ezüst színű drót ennél a medálkánál. Minden medálnál a drót hajlítása kézzel történik, valódi kézműves munka.

A medál mérete: 17×12 mm.

A medálhoz ne felejts el választani nyakláncot is kínálatunkból, ha még nincs!  

Amit a gránátról érdemes tudnod: A gránát mély, sötétbordó színe a gránátalma gyümölcsének a színére emlékeztet; a neve is innen jött. A görög mitológiában a gránátot gyakran adták egymásnak a szenvedély ajándékaként, és megfelelt az örök szerelem szimbólumának. A középkorban a mérgezés elleni óvintézkedések egyik eszköze volt, az urak a boros poharukba dobtak egy gránátkövet, hogy biztosak legyenek, az italuk nem mérgezett. Lelki gyógyhatása: A gránát bizalmat és tartást ad; reményt és bizakodást önt belénk.  Az önbizalmunkkal együtt megnő a tenni akarásunk, az energiánk és bátorságunk, így enyhébb depresszió ellen is hatásos. A gránát a második világháború után jött újra divatba, aminek persze jó oka van. A gránát egy olyan kő, amely az energiablokádokkal, a fájdalmas és kellemetlen élményekkel jól elbánik. A gránát használója nem kerülheti el ezeknek a dolgoknak a feltárását, és a velük való szembenézést, amely folyamat során a gránát komoly segítség lehet. Testi gyógyhatás: A gránát segít a test gyulladásos folyamatainak gyógyulásában, erősíti az immunrendszert és a szívizmot, javítja vérképet. Hatékony segítség reuma, gyulladások, bőrbetegségek ellen. Hozzárendelt mágikus hatás: Az ősi időkben a gránátot az utazók használták, mert úgy hitték megvilágítja az éjszakát, és megvéd balesetek valamint rémálmok ellen. Csillagjegyei: Kos, Ikrek, Oroszlán, Bak, Skorpió, Nyilas Csakrája: Gyökércsakra

 

 

Figyelem! Az ásványokat, kristályokat az őskor óta használják a test, a lélek és az érzelmek harmonizálására. Az ókori kultúrákban kifejezetten elterjedtek voltak. Az évezredek alatt számtalan tudás és tapasztalat gyűlt össze róluk. Ásvány ékszereink leírásánál a meghatározó szakirodalom alapján készült összegzések olvashatók. Fontos! Az ásvány ékszerek viselése, az ásványok és kristályok gyógyításban, alternatív terápiaként való használata nem helyettesíti a modern orvostudományt, a gyógyszeres kezelést. Betegség esetén az öngyógyítás helyett kérjük, forduljon szakemberhez!

Ezt a terméket a csoportban találja ékszerek -, márka kínálatában szerepel R.M.ékszer Ásvány medálok, boltban megtalálod Rmekszer.hu.

Termék Gránát ezüst színű drót medál termékcsoporthoz tartozik Ezüst ékszer, a márkához tartozik R.M.ékszer Ásvány medálok, az e-shopban megtalálod Rmekszer.hu.

Ez a termék a kategóriába tartozik Ezüst medálok a márkától R.M.ékszer Ásvány medálok, boltban megtalálod Rmekszer.hu.

Gránát ezüst színű drót medál - termék paraméterei

Gránát ezüst színű drót medál - ár és elérhetőség előzményei

Gránát ezüst színű drót medál - egyéb érdekes termékek

Gránát ezüst színű drót medál - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?