Háromlábú állvány  üst Cook King 210cm

Háromlábú állvány üst Cook King 210cm

Háromlábú állvány  üst Cook King 210cm

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 37 062 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Háromlábú állvány üst Cook King 210cm - termékleírás

Háromlábú állvány üst Cook King 210cm Stabil állvány bogrács vagy grill főzés vagy grillezés a nyílt tűzön grill lehetővé teszi bármilyen felületre, akár egyenetlen. A állvány el van látva egy porbevonat nagyobb ellenállást a mechanikai károsodás és az időjárás viszontagságainak. A magasság a főzőedény, és a rostély könnyen beállítható lánc segítségével, egy csiga található a tetején az állvány és a horgDovod. acél prizma lábazatDovod tüskék lehetővé tevő ragadt a földbe lánc egy horog magasságállítás lábak könnyen lehajtható - helytakarékos tárolás Az állvány használható együtt a tégelybe, vagy lereszeljük kényelmes készítmény például az igazi magyar gulyás vagy grillezéshez nagyobb vállalatDovod segítségével a legjobb szolgálnak hőforrás hordozható kandalló és a hagyományos faszén Made in EU Műszaki adatDovod: Selfsság: 210 cm ca. Befejezés: Powder bevonat Főzés » Kemping edények » Háromlábú állvány üst Cook King 210cm

Termék Háromlábú állvány üst Cook King 210cm csoport termékei között található Edények grillezéshez, a márkához tartozik Cook King.

Ezt a terméket a csoportban találja Kemping grillek a márkától Cook King.

Háromlábú állvány üst Cook King 210cm - termék paraméterei

Háromlábú állvány üst Cook King 210cm - ár és elérhetőség előzményei

Háromlábú állvány üst Cook King 210cm - egyéb érdekes termékek

Háromlábú állvány üst Cook King 210cm - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?