Gombóc összecsukható multifunkcionális Cattara TIGER 77cm

Gombóc összecsukható multifunkcionális Cattara TIGER 77cm

Gombóc összecsukható multifunkcionális Cattara TIGER 77cm

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 13 062 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Gombóc összecsukható multifunkcionális Cattara TIGER 77cm - termékleírás

Gombóc összecsukható multifunkcionális Cattara TIGER 77cm A penge hagyományos módon, lapátként is használható, de a penge még mindig fűrészelemmel van ellátva, és kapocsként is összeállítható. Ezek közé tartoznak többek között a test belsejében rejtett kis kiegészítők is, amelyeket mindig kéznél van. A leginkább figyelemre méltó a vészablak-törés vége. A rejtett kiegészítők között megtalálható egy kereszt és lapos csavarhúzó, egy fűrészes kés és egy nyitó, egy szék és egy síp. A lapát gyakorlatilag és könnyen összeszerelhető, csak a szerszám kiSelectása, a függesztés és az egyik retesz a fogantyú anyával elegendő a fogantyúrészek csavarozása után. Ezenkívül a fogantyú csúszásgátló tapadással rendelkezik a kényelmes és biztonságos tapadás Venadekében. Ez egy 15 x 24 x 5 cm-es hajtogatott mVenaet. Az övhez álcázással kialakított textil tDovodozható. A kanál mVenaetei 13 x 16 cm és a teljes penge hossza 77 cm. lapátmVenaetek 13 x 16 cm 2,5 mm-es fűrészlap vastagsága a lapát hossza 77 cm eset igen, övhurDovodkal ház mVenaetei 15 x 24 x 5 cm-es Kemping felszerelések » Lapátok » Gombóc összecsukható multifunkcionális Cattara TIGER 77cm

Ezt a terméket a csoportban találja Összecsukható lapátok, a márkához tartozik Cattara az e-shop kínálatában Gamisport.hu.

Gombóc összecsukható multifunkcionális Cattara TIGER 77cm - termék paraméterei

Gombóc összecsukható multifunkcionális Cattara TIGER 77cm - ár és elérhetőség előzményei

Gombóc összecsukható multifunkcionális Cattara TIGER 77cm - egyéb érdekes termékek

Gombóc összecsukható multifunkcionális Cattara TIGER 77cm - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?