Gombóc összecsukható multifunkcionális Cattara PANTHER 47cm

Gombóc összecsukható multifunkcionális Cattara PANTHER 47cm

Gombóc összecsukható multifunkcionális Cattara PANTHER 47cm

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 10 754 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Gombóc összecsukható multifunkcionális Cattara PANTHER 47cm - termékleírás

Gombóc összecsukható multifunkcionális Cattara PANTHER 47cm A pengét hagyományos módon lapáttal lehet használni, de a penge még mindig egy univerzális csavarkulccsal, körömhúzóval, fűrészeléssel van ellátva, és kapocsként is összeállítható. Ezek közé tartoznak többek között a test belsejében rejtett kis kiegészítők is, amelyeket mindig kéznél van. A leginkább figyelemre méltó a vészablak-törés vége. A késsel egy fűrészt és egy nyitót talál a tartozékDovod között. A lapát gyakorlatilag és könnyen összeszerelhető, csak a szerszám kiSelectása, a függesztés és az egyik retesz a fogantyú anyával elegendő a fogantyúrészek csavarozása után. Ezenkívül a fogantyú csúszásgátló tapadással rendelkezik a kényelmes és biztonságos tapadás Venadekében. Ez egy lapát, amelynek összecsukott mVenaete 16 x 25 x 5 cm. Az övhez álcázással kialakított textil tDovodozható. A kanál mVenaete 13 x 18 cm és a teljes lapát hossza 47 cm. lapátmVenaetek 13 x 18 cm 2,5 mm-es fűrészlap vastagsága a lapát hossza 47 cm eset igen, övhurDovodkal ház mVenaetei 16 x 25 x 5 cm-es Kemping felszerelések » Lapátok » Gombóc összecsukható multifunkcionális Cattara PANTHER 47cm

Ez a termék a kategóriába tartozik Összecsukható lapátok, a márkához tartozik Cattara az e-shop kínálatában Gamisport.hu.

Gombóc összecsukható multifunkcionális Cattara PANTHER 47cm - termék paraméterei

Gombóc összecsukható multifunkcionális Cattara PANTHER 47cm - ár és elérhetőség előzményei

Gombóc összecsukható multifunkcionális Cattara PANTHER 47cm - egyéb érdekes termékek

Gombóc összecsukható multifunkcionális Cattara PANTHER 47cm - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?